Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Alien, mi się wydaje ze bylo pelno policji bo wczoraj klasy maturalne konczyly szkole ; ] a chyba wiadomo co sie robi po zakonczeniu roku.. :)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

hehe... a no tak... ale mamy całkiem kulturalną młodzież... :) widziałem wczoraj szła taka fajna grupka kolesi w garniakach 15- 20 osobowa... :) się wozili... fajnie to wyglądało ... heh... :)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: czarny »

jezeli chodzi o strazakow miejskich to denerwuja tylko ludzi - nigdy nie ma ich tam gdzie sa potrzebni!!!! tylko niepotrzebnie sie czepiaja!!! :diabel: :diabel: :diabel: :diabel:
www.acid.pl :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel:
HYPNOSIS SS !!!
ACID LUBIN-!!!
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: misioo:) »

No u mnie na lekcji był pan ze straży miejskiej i opowiadał o ich akcji...rozdają woreczki na psie odchody :P:P i wlepiają mandaty za psa bez kagańców itp
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

tak... :) wkońcu ktoś uświadamia ludziom... że to jest karalne... i dobrze... Straż miejska ma obowiązek w szkołach powiadomić o tym uczniów... że moga nałożyć wyskokie kary na chodzenie pieska bez kagańca... itp... oraz za zanieczyszczenia które wydala... oczywiście... :) Może wkońcu trochę to pomoże... :) aha... dla wszystkich właścicieli piesków... WORECZKI NA ODCHODY MOŻNA DOSTAĆ ZA DARMO W SPÓŁDZIELNI !!! :) i bedzie czysto i przyjemnie... :) :D
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Piotruś »

Podobno pewien lubinianin wynalazł jakis sprzęt na odchody psów i jest on do odebrania w UM szczegóły konkretach nr.15 br.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Ciekawe jak to wygląda :P :D
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Sam jestem ciekaw, kto jest zainteresowany niech przejdzie się do UM jak zabraknie, zapowiedziana jest kolejna partia urządzeń w ilości 1000 :obled:

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: PoLa »

hehe... śmiać mi sięchciało jak szła sobie paniusia z pieskiem po trawniku i wdepnęła w gówno. albo idzie damulka z bokserem... on wypiął dupe i nasrał na środku chodnika. Ja tak patrze na tą babe o_O ... sprzątajcie po swoich psach!! skoro decydujecie się jego mieć to sprzątajcie. Uszanujcie innych ludzi.

P.S. na przyszłość proszę nie używanie stwierdzenia "walił kloca" ... strasznie mnie to denerwuje
"Dopomóż dzisiaj odchodzącym chwilom, by jutro były warte wspomnień."
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ddaammiiaann »

Straz miejska gówno robi po chu*a oni są?? wczoraj mojego kumpla napierdalał drugi a oni sie popatrzyli i pojechali dalej
"Co z tą Polską?"
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: elesde »

ddaammiiaann pisze:Straz miejska gówno robi po chu*a oni są?? wczoraj mojego kumpla napierdalał drugi a oni sie popatrzyli i pojechali dalej
"Co z tą Polską?"
juz kiedys pisalem do czego nadaje sie Straz miejska ale sie powtorze do tarcia chrzanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdro:)
Obrazek
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Straż miejska ... łach

a może było tak ...

Pani Kowalska szła z pieskiem na spacer pieser się "załatwił" i poszedł dalej akurat w pobliżu byli nasi strażnicy za dychę i nic nie zrobili

a pani K. przyglądało się wiele osób które zobaczyły ze nie ponoszą odpowiedzialności za swoje psy :P

Teraz żadko który Lubinianin sprząta po swoim pupilku :?

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: czarny »

sama instytucja strazy miejskiej moze nie jest zła ale ci kolesie co tam pracuja to niezłe debile:)!!!
HYPNOSIS SS !!!
ACID LUBIN-!!!
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Sama instytucja straży miejskiej jest jak dla mnie nie potrzebna a straznicy powinni zacząć zarabiać w policji - patrole są potrzebne

Wracając do tematu to przypomina mi się scena z filku "Bruce Wszechmogący" gdzie pies z prasówką siedzi na klozecie ....

:lol:

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Devik Crazystar
Devik Crazystar

Post autor: Devik Crazystar »

...
odpowiedz

Informacje