Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący
problem z psami

Post autor: elesde »

odrazu na poczatek chce zaznaczyc ze nie mam nic przeciwko psa ale nie moge juz patrzec na ten caly hadrcore :!: :!: :!: trawniki w lubinie i nie tylko wygladaja jak jedna wielka kupa az sie zygac chce nie wspomne juz o piaskownicach placach zabaw na ktorych bawia sie dzieci i wynajduja tam rozne psie niespodzianki!!!mojim zdaniem jesli ktos sie decyduje na psa w miescie to powinien miec obowiazek sprzatania po nim!!! a nie przygladaniu sie jak jego piesek za przeproszeniem wali kloca na srodku trawnika...i nie wiem wogole po co istnieje instytucja strazy miejskiej w lubinie tzn.wiem najlepiej jest po cichu zalozyc komus blokade na kolo bo zaparkowal 5cm za daleko na chodniku.... :( :( :(
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: rozyczkaaaa »

(: a ja nie mam psa ;p
Impossible is nothing! :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

ano porażka. Psy srają gdzie chcą a właściciele mają w d---- sprzątanie po swoich zwierzakach. A spróbuj jeszcze takiemu uwagę zwrócić !!!
Na ustroniu porobili specjalne wychodki dla psów, ciekawe ilu mieszkańców wyprowadza tam swoje pieski
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

najlepsze jest to ze jak piesek wali przyslowiowego kloca to wlasciciel sie odwaraca i sciemnia ze niby nie widzi...albo ze to nie jego pies...jeszcze dzisiaj postaram sie upolowac taka sytuacje i pstryknac fotosa
pozdro:)
Obrazek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: misioo:) »

a to gówniana sprawa :(:(:( :pomysl: wedugl mnie powienny byc wyznaczone miejsca na spacerki z pieskami..... :P
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

spacerowac to niech sobie spaceruje gdzie chce...byle by posprzatal po swojim milusinskim...
Obrazek
Administrator
Administrator
Kontakt:
Administrator
Administrator

Post autor: Junglos »

polar21 pisze: Na ustroniu porobili specjalne wychodki dla psów, ciekawe ilu mieszkańców wyprowadza tam swoje pieski
niestety te "wychodki" sa za male .. tak pomysl jest dobry ale to ma 1x1m i jest male! Pies w takim czyms nie bedzie chcial sie zalatwic.. predzej uciec.. prawdziwe wychodki tak jak np. w angli .. sa o wiele wiele wieksze.. tylko ze nasze miasto nie przejelo sie wymiarami .. i kase stracilo..
Obrazek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

tutaj mały przykład
Obrazek
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Ja niemam psa... chociaż bym bardzo chciał... myślę ze ludzie powinni z psami wychodzić do lasów w miejsca wyznaczone a są już takie w lubinie.... :)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Ja mam psa i wychidze z nim na łąke lub na takie podwórko którego nie lubie :D
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

Alien, i jeszcze lasy nam zakupsztala ;)
Junglos, masz racje. ktos zgarna kase za nipraktyczny pomysl - po pierwsze to to ze te 'wychodki' sa za male... po 'dwa' ktos musial by te miejsca oczysczac co jakis czas...
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

ja jak bym miał wprowadzać psa do tego nocnika dla zwierząt czyt. wychodki :P to bym wolał już zeby się wykupsztalił na balkonie :D tych wychodków raczej nie czyszczą.. to co mój pies miał by po kupach łazić ? :P no chyba nie... heh i nie gadajcie że ja mam tam z psem wchodzić bo jakoś nie bardzo to widze :D hyhy
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

no jak każdy bedzie tak myślał no to powodzenia :D ale masz wsumie trochę racji... nikt tego z tamtąd później nie sprząta więc to jest bez sensu...no i to jest wiadome że jest za małe !! niewiem co oni robili po ciemku te wychodki... :hihi:
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

a posprzatac po piesku to nie mozna??to byloby chyba najlatwiejsze rozwiazanie!!!
Obrazek
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

elesde, powiedz mi czy sam bys takie cos robil?
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM