Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Maniak

Maniak

jezeli chodzi o strazakow miejskich to denerwuja tylko ludzi - nigdy nie ma ich tam gdzie sa potrzebni!!!! tylko niepotrzebnie sie czepiaja!!!
www.acid.pl

www.acid.pl
HYPNOSIS SS !!!
ACID LUBIN-!!!
ACID LUBIN-!!!
Maniak

tak...
wkońcu ktoś uświadamia ludziom... że to jest karalne... i dobrze... Straż miejska ma obowiązek w szkołach powiadomić o tym uczniów... że moga nałożyć wyskokie kary na chodzenie pieska bez kagańca... itp... oraz za zanieczyszczenia które wydala... oczywiście...
Może wkońcu trochę to pomoże...
aha... dla wszystkich właścicieli piesków... WORECZKI NA ODCHODY MOŻNA DOSTAĆ ZA DARMO W SPÓŁDZIELNI !!!
i bedzie czysto i przyjemnie...

... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Stały bywalec

Podobno pewien lubinianin wynalazł jakis sprzęt na odchody psów i jest on do odebrania w UM szczegóły konkretach nr.15 br.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak

Stały bywalec

Sam jestem ciekaw, kto jest zainteresowany niech przejdzie się do UM jak zabraknie, zapowiedziana jest kolejna partia urządzeń w ilości 1000 
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
hehe... śmiać mi sięchciało jak szła sobie paniusia z pieskiem po trawniku i wdepnęła w gówno. albo idzie damulka z bokserem... on wypiął dupe i nasrał na środku chodnika. Ja tak patrze na tą babe o_O ... sprzątajcie po swoich psach!! skoro decydujecie się jego mieć to sprzątajcie. Uszanujcie innych ludzi.
P.S. na przyszłość proszę nie używanie stwierdzenia "walił kloca" ... strasznie mnie to denerwuje
P.S. na przyszłość proszę nie używanie stwierdzenia "walił kloca" ... strasznie mnie to denerwuje
"Dopomóż dzisiaj odchodzącym chwilom, by jutro były warte wspomnień."
Stały bywalec

Straż miejska ... łach
a może było tak ...
Pani Kowalska szła z pieskiem na spacer pieser się "załatwił" i poszedł dalej akurat w pobliżu byli nasi strażnicy za dychę i nic nie zrobili
a pani K. przyglądało się wiele osób które zobaczyły ze nie ponoszą odpowiedzialności za swoje psy
Teraz żadko który Lubinianin sprząta po swoim pupilku
a może było tak ...
Pani Kowalska szła z pieskiem na spacer pieser się "załatwił" i poszedł dalej akurat w pobliżu byli nasi strażnicy za dychę i nic nie zrobili
a pani K. przyglądało się wiele osób które zobaczyły ze nie ponoszą odpowiedzialności za swoje psy
Teraz żadko który Lubinianin sprząta po swoim pupilku
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Stały bywalec

Sama instytucja straży miejskiej jest jak dla mnie nie potrzebna a straznicy powinni zacząć zarabiać w policji - patrole są potrzebne
Wracając do tematu to przypomina mi się scena z filku "Bruce Wszechmogący" gdzie pies z prasówką siedzi na klozecie ....

Wracając do tematu to przypomina mi się scena z filku "Bruce Wszechmogący" gdzie pies z prasówką siedzi na klozecie ....
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość