Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: rikki »

nerim pisze:Ja w tym roku wybrałam się do Włoch na wakacje. Akurat loty były w całkiem niezłych cenach, a do tego udało mi się znaleźć fajne kwatery na bookaparcie także byłam bardzo zadowolona.
Ja w przyszłym roku planuję akurat Włochy;)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: krastin »

Wiele tez zależy od naszych funduszy.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Glenar »

Ja myślę o Dominikanie. Nie wiem, czy mi się uda w tym roku bo to ok 20 tys na wyjazd dwóch osób, ale może za rok...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: vegeKatarzyna »

Ja mam wrażenie, ze teraz na wczasy w Polsce wydaje się podobną kwotę co na urlop za granicą. Wiadomo, że to zależy od kierunku jaki wybierzemy, bo taka Dominikana nie może równać się z naszym wybrzeżem, zwłaszcza ze względu na bilety, ale już np. Chorwacja, Grecja itp. jeżeli zaplanuje się je w miarę szybciej to wcale nie muszą być bardzo drogie.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kociszcze »

Nie trzeba już chyba dodawać, że nasz Bałtyk przy Morzu Śródziemnym to bida.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: robin_hood »

Moim zdaniem urlop w Polsce nad Bałtykiem to strata czasu. Z pewnością lepszym pomysłem jest wyjazd za granicę do cieplejszych krajów. Również uważam tak jak poprzednie osoby, że ceny są porównywalne, a nawet słyszałam, że w Chorwacji można wynająć dużo taniej jakiś nocleg.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: basiaborys90 »

Jak myślicie. Wyjeżdżając teraz na ferie. Gdzie będzie taniej? W Karpaczu czy Szczyrku? Czy może zagranicą np. na Słowacji. Słyszałam, że ceny w Alpach też nie są takie straszne. Nawet porównywalne do Polski.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: vegeKatarzyna »

Sądzę, ze Karpacz będzie mimo wszystko tańszy, przede wszystkim jest tam sporo atrakcji nie tylko dla dorosłych, ale również dla dzieci. Jak dla mnie miasteczko jest bardzo urokliwe i można poszaleć na stokach, a także trochę pozwiedzać.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: al_ad »

Ja za to zatęsknilem za polskim morzem, ostatni raz byłem w Międzyzdrojach w 2002 roku więc wydaje się, że pora. Chyba jednak tym razem pojadę sentymentalnie do Międzywodzia lub Łeby, bo w tych obu miejscowościach w latach 80 z rodzicami spędzałem wakacje w ośrodkach pracowniczych. Może coś się powspomina miło?
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja w tym roku nie mam głowy do zagranicznych wyjazdów.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: sanka »

Warto na pewno gdzieś pojechać, oderwać się od codzienności, trochę odpocząć. Warto znaleźć sobie jakąś dobrą ofertę. Patrzyłam tutaj http://wczasyna6.pl/travelplanet-pl na wycieczki. O coś takiego chodzi. Gdzie najczęściej odpoczywacie?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mercy »

Od paru lat wybieram na wakacje kierunki za granicą, pewność pogody, nowe doświadczenia.. :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: joudsgnej »

Bardzo polecam Władysławowo, piekne miejsce.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Podróżowanie wiąże się z masą wydatków, dlatego żeby trochę zaoszczędzić, warto poszukać tańszych biletów lotniczych. Dostępne są na przykład loty do Londynu w niższej cenie, co powinno was zainteresować, jeżeli to właśnie tam planujecie się wybrać.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: elabarbara »

Ja juz mam dość wakacji w Polsce. Co roku nad Polskim morzem. Postanowiłam że w przyszłym roku pojedziemy na wczasy do Fuerteventura , nawet już widziałam tutaj fajne oferty https://www.ceneo.pl/Wycieczki_zagranic ... entura.htm . Myślę że już można powoli rozglądać się za hotelem i wcześniej wykupić wczasy. Potem ceny mogą być wyższe.
Zablokowany

Informacje

Google [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM