Ja w przyszłym roku planuję akurat Włochy;)nerim pisze:Ja w tym roku wybrałam się do Włoch na wakacje. Akurat loty były w całkiem niezłych cenach, a do tego udało mi się znaleźć fajne kwatery na bookaparcie także byłam bardzo zadowolona.
Nowy(a) na forum

Bywalec

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Ja mam wrażenie, ze teraz na wczasy w Polsce wydaje się podobną kwotę co na urlop za granicą. Wiadomo, że to zależy od kierunku jaki wybierzemy, bo taka Dominikana nie może równać się z naszym wybrzeżem, zwłaszcza ze względu na bilety, ale już np. Chorwacja, Grecja itp. jeżeli zaplanuje się je w miarę szybciej to wcale nie muszą być bardzo drogie.
Stały bywalec

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Ja za to zatęsknilem za polskim morzem, ostatni raz byłem w Międzyzdrojach w 2002 roku więc wydaje się, że pora. Chyba jednak tym razem pojadę sentymentalnie do Międzywodzia lub Łeby, bo w tych obu miejscowościach w latach 80 z rodzicami spędzałem wakacje w ośrodkach pracowniczych. Może coś się powspomina miło?
Stały bywalec

Nowy(a) na forum

Warto na pewno gdzieś pojechać, oderwać się od codzienności, trochę odpocząć. Warto znaleźć sobie jakąś dobrą ofertę. Patrzyłam tutaj http://wczasyna6.pl/travelplanet-pl na wycieczki. O coś takiego chodzi. Gdzie najczęściej odpoczywacie?
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Stały bywalec

Podróżowanie wiąże się z masą wydatków, dlatego żeby trochę zaoszczędzić, warto poszukać tańszych biletów lotniczych. Dostępne są na przykład loty do Londynu w niższej cenie, co powinno was zainteresować, jeżeli to właśnie tam planujecie się wybrać.
Nowy(a) na forum

Ja juz mam dość wakacji w Polsce. Co roku nad Polskim morzem. Postanowiłam że w przyszłym roku pojedziemy na wczasy do Fuerteventura , nawet już widziałam tutaj fajne oferty https://www.ceneo.pl/Wycieczki_zagranic ... entura.htm . Myślę że już można powoli rozglądać się za hotelem i wcześniej wykupić wczasy. Potem ceny mogą być wyższe.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość