dlatego nie zdecydowalem sie na psaVendro pisze:elesde, powiedz mi czy sam bys takie cos robil?
Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Stały bywalec

Sprawa dość skomplikowana. Mi do głowy przychodzi tylko jedno rozwiązanie możliwe w PL. Dowalić bardzo wysokie podatki zniechęcające do trzymania psów w blokach. Z tych wysokich podatków zatrudniać jakieś służby do sprzatania (świetny zwrot, brawo elesde) przysłowiowych kloców.
Stały bywalec

Jak to było : loptka i szufekla do odebrania u weterynarza i po problemie
Gówno dosłownie i w przenośni
Gówno dosłownie i w przenośni
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
mysle ze to jest bardzo dobry pomysł....ewntualnie jeszcze jedno rozwiazanie!! wysokie grzywny!!szkoda ze nikt tego nie pilnuje...surgeon pisze:Sprawa dość skomplikowana. Mi do głowy przychodzi tylko jedno rozwiązanie możliwe w PL. Dowalić bardzo wysokie podatki zniechęcające do trzymania psów w blokach. Z tych wysokich podatków zatrudniać jakieś służby do sprzatania (świetny zwrot, brawo elesde) przysłowiowych kloców.
pozdro:)

hmm grzywna hehs ale to dla ludzi wyproawdzajacych psy, ale wiele jest osob ktore spaceruja a ich pupil biega bez smyczy i czasami nawet obrozy (czyli nawet nie ma numerka) i robi wszystko tam gdzie chce, a wlasciciel sie do niego nie przyznaje. jest tez wiele bezpanskich psow, ktore tez chodza tam gdzie chca. wiec problem do konca nie zostanie 'zalatany', bo schroniska dla zwierzat byly by nadtoprzepelnione - zreszta kto by oplacal wyjazdy ludzi co lapia psy.
dla mnie powinien ktoś przysłowiowo"beknąć" w Urzedzie Miasta, badż w Spółdzielni za te wszystkie wychodki dla psów na Ustroniu 4, chciałbym sie dowiedzieć ile to kosztowało? ktos wyrzucił pieniadze w błoto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.acid.pl

www.acid.pl
Załączniki:
HYPNOSIS SS !!!
ACID LUBIN-!!!
ACID LUBIN-!!!
Stały bywalec

Zbudować psom toalety to tak jakby kazać ludzią załatwiać się publicznie
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak

Maniak

Maniak

Maniak

Maniak

Kidys oglądałam program opowiadający o wychodkach w Lubinie...nie pamietam dokładnie ile to kosztowało...ale to była bardzo duża suma jak na kilka kawałków drewna i troche piasku...i fogule cały ten pomysł jest do d*** bo psy i tak sraja tam gdzie chcą i nie da ich sie zmusic do srania tam gdzie jest to wyznaczone:(:(:(dla mnie powinien ktoś przysłowiowo"beknąć" w Urzedzie Miasta, badż w Spółdzielni za te wszystkie wychodki dla psów na Ustroniu 4, chciałbym sie dowiedzieć ile to kosztowało? ktos wyrzucił pieniadze w błoto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość