Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: elesde »

Vendro pisze:elesde, powiedz mi czy sam bys takie cos robil?
dlatego nie zdecydowalem sie na psa :!: ale nie mam tez zamiaru chodzic po tych klocach :? sprawiajac sobie pieska bierzemy na siebie jakies obowiazki...hmmm a moze jestem w bledzie?
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: surgeon »

Sprawa dość skomplikowana. Mi do głowy przychodzi tylko jedno rozwiązanie możliwe w PL. Dowalić bardzo wysokie podatki zniechęcające do trzymania psów w blokach. Z tych wysokich podatków zatrudniać jakieś służby do sprzatania (świetny zwrot, brawo elesde) przysłowiowych kloców.
Masz fajną fotkę naszego miasta? Pochwal się nią -> Obrazek

Pełen obiektywizm tylko w:
Obrazek wycięła cenzura na forum.lubin.pl
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Piotruś »

Jak to było : loptka i szufekla do odebrania u weterynarza i po problemie

Gówno dosłownie i w przenośni :)
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

surgeon pisze:Sprawa dość skomplikowana. Mi do głowy przychodzi tylko jedno rozwiązanie możliwe w PL. Dowalić bardzo wysokie podatki zniechęcające do trzymania psów w blokach. Z tych wysokich podatków zatrudniać jakieś służby do sprzatania (świetny zwrot, brawo elesde) przysłowiowych kloców.
mysle ze to jest bardzo dobry pomysł....ewntualnie jeszcze jedno rozwiazanie!! wysokie grzywny!!szkoda ze nikt tego nie pilnuje...
pozdro:)
Obrazek
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

hmm grzywna hehs ale to dla ludzi wyproawdzajacych psy, ale wiele jest osob ktore spaceruja a ich pupil biega bez smyczy i czasami nawet obrozy (czyli nawet nie ma numerka) i robi wszystko tam gdzie chce, a wlasciciel sie do niego nie przyznaje. jest tez wiele bezpanskich psow, ktore tez chodza tam gdzie chca. wiec problem do konca nie zostanie 'zalatany', bo schroniska dla zwierzat byly by nadtoprzepelnione - zreszta kto by oplacal wyjazdy ludzi co lapia psy.
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

i dzis ku mojemu zdumieniu zaczela sie akcja wylapywania biegajacych bez smyczy psiakow :D
Obrazek
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: czarny »

dla mnie powinien ktoś przysłowiowo"beknąć" w Urzedzie Miasta, badż w Spółdzielni za te wszystkie wychodki dla psów na Ustroniu 4, chciałbym sie dowiedzieć ile to kosztowało? ktos wyrzucił pieniadze w błoto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.acid.pl :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel:
Załączniki:
3 zwariuje.gif
3 zwariuje.gif (4.74 KiB) Przejrzano 59 razy
HYPNOSIS SS !!!
ACID LUBIN-!!!
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Piotruś »

Zbudować psom toalety to tak jakby kazać ludzią załatwiać się publicznie
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Vendro racja... raczej żadko kto by chciał sprzątać po swoim piesku... ale kiedyś widziałem jak pani szła za pieskiem z woreczkiem i rękawiczkami... :D :P
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

teraz po Lubinie chodzi Straż Miejska i zwracają uwage na to czy właściciel sprząta po piesku czy nie :P
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

ciekawe czy coś to pomoże... :P mam nadzieję... :P :)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

:):):)jestem w szoku ze straz miejska cos robi haha
Obrazek
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

w ogole dzisiaj cos policja i straz miejsca jezdzily po lubinie ...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

dzisiaj naprawde kręciło się dużo policji... wiele osób to stwierdziło.. ale nikt niezna powodu... :P :D
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Aneczka »

dla mnie powinien ktoś przysłowiowo"beknąć" w Urzedzie Miasta, badż w Spółdzielni za te wszystkie wychodki dla psów na Ustroniu 4, chciałbym sie dowiedzieć ile to kosztowało? ktos wyrzucił pieniadze w błoto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kidys oglądałam program opowiadający o wychodkach w Lubinie...nie pamietam dokładnie ile to kosztowało...ale to była bardzo duża suma jak na kilka kawałków drewna i troche piasku...i fogule cały ten pomysł jest do d*** bo psy i tak sraja tam gdzie chcą i nie da ich sie zmusic do srania tam gdzie jest to wyznaczone:(:(:(
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM