"Bilet z ulgą studencką i uczniowską to koszt 8,19 zł albo 9,14 zł"
chyba, że chodziło Ci o innego typu zniżki, np. kolejarską

Zapomniałeś o kursie 5.25 przez Miłosną. Wydaje mi się, że kursów jest w sam raz. Frekwencja nie jest oszałamiająca na kursach porannych w dni powszednie, o czym na przykład może świadczyć fakt, że o 6.20 do Wrocławia jeździ Autosan H6.Dale Cooper pisze:WROCŁAW, D.A. 06:20 09:40 12:30 14:00 18:00 19:00
WROCŁAW, D.A. przez MIŁOSNA 10:50 15:00 16:20
WROCŁAW, D.A. przez ŚRODA ŚLĄSKA 07:00 08:00 16:50 9:22No jak widac kursow przed godzina 10 nie ma zbyt wiele, a zazwyczaj prace rozpoczyna sie rano.[b]lieutenant[/b] pisze:Kursów jest znośna liczba.
źródło: www.pks.lubin.pl
jezdzilem jakis czas o 5.25 bo mi sie w niedziele wieczorem jezdzic nie chcialo. Poniewaz byl to poniedzialek autobus wyjezdzal z Lubina pelny, natomiast w Srodzie Slaskiej dosiadalo sie tyle ludzi ze frekwencja byla podobna do tych piatkowych kursów do Lubina.ani pisze: Zapomniałeś o kursie 5.25 przez Miłosną. Wydaje mi się, że kursów jest w sam raz. Frekwencja nie jest oszałamiająca na kursach porannych w dni powszednie, o czym na przykład może świadczyć fakt, że o 6.20 do Wrocławia jeździ Autosan H6.

Nie zapomnialem. Podalem tylko kursy z pętli na Ustroniu.ani pisze:Zapomniałeś o kursie 5.25 przez Miłosną.

Stary news. W grudniu kolejna szansa na połączenie kolejowe. Ale czy bez kiełbasy wyborczej uda się chociażby zagotować wodę?realista pisze:wczoraj doszły do mnie wiadomości (źródło niepotwierdzone) że połączenia kolejowego nie będzie bo wojewoda nie przyzna lub już nie przyznał na to kasy

Lepiej było gdy wszystkie łupy szły na konta komuchów takich jak Rysio Z. Marian U. Wiktorio B. i innych mniej lub bardziej znanych czerwonych pająków?realista pisze:możeby tak przestać odprowadzać pasożytom z warszawki podatki z przemysłu miedziowegio i zacząć fundować sobie co popadnie?

0 użytkowników » 2 gości