Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Weteran

Psy wszędzie tak samo srają. Nieważne czy Lubin czy Wrocław.
Maniak

szczerze mówiąc, to co mnie może obchodzić co właściciel robi z kupą swojego pupila??
jeśli chce mieć pieska to niech po nim posprząta, może być nawet do przywatnego kibla, mówiąc wprost!
Ja odpowiadam z to co robi moje dziecko, więc nie widze powodu dla którego właściciele psów mogą pozwalać na zanieczyszczanie terenów używanych przez wszystkich!
Ludzie jeśli uważacie, że wasze podatki są marnowane i chcecie ale nie ma pojemników to idźcie do prezydenta i zgłoście mu problem.
BYŁ KTOŚ ???
jeśli chce mieć pieska to niech po nim posprząta, może być nawet do przywatnego kibla, mówiąc wprost!
Ja odpowiadam z to co robi moje dziecko, więc nie widze powodu dla którego właściciele psów mogą pozwalać na zanieczyszczanie terenów używanych przez wszystkich!
Ludzie jeśli uważacie, że wasze podatki są marnowane i chcecie ale nie ma pojemników to idźcie do prezydenta i zgłoście mu problem.
BYŁ KTOŚ ???
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Widzisz Tomi nie mozna wymagac nie dajac mozliwosci realizacji. W tym konkretnym przypadku winien jest UM. Wszystkim ktorzy mieliby z tego powodu dostac mandat mozna smialo powiedziec iz jest on niesłuszny i jak sadze bez problemu bylby odrzucony w sadzie grodzkim.
Mozna jeszcze dochodzic swoich praw wzgledem UM kotry nie dal posiadaczom czworonogow mozliwosci, a przypomne, ze w Lubinie obowiazuje oplata za posiadanie psa.
Mozna jeszcze dochodzic swoich praw wzgledem UM kotry nie dal posiadaczom czworonogow mozliwosci, a przypomne, ze w Lubinie obowiazuje oplata za posiadanie psa.
Maniak

masz rację Slayen, tylko dlaczego mój znajomy sprząta po swoim pupilu mimo, że ma z tym określone (wcześniej wymieniane w tej dyskusji) trudności... ale i tak sprząta. On może a inni nie?? wygląda na to, że ludzie jak zwykle próbują sie usprawiedliwiać. sprzątałbym ale nie mam - i tu wyliczanka ....
przypomina to tekst: kiepskiej baletnicy to przeszkadza i rąbek u spódnicy. wystarczy chcieć.
moje zdanie jest raczej niezmienne, masz zwierzaka to odpowiadasz za niego i za jego odchody także.
przypomina to tekst: kiepskiej baletnicy to przeszkadza i rąbek u spódnicy. wystarczy chcieć.
moje zdanie jest raczej niezmienne, masz zwierzaka to odpowiadasz za niego i za jego odchody także.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Informacje
Google [Bot] » 1 gość