slayne
slayne

Post autor: slayne »

tia u nas sa worki, a nie ma smietnikow. Wroclaw to wrocław, ale tutaj u nas nawet nie ma mozliwosci wyrzucania tychze gowienek.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

Psy wszędzie tak samo srają. Nieważne czy Lubin czy Wrocław.
slayne
slayne

ale sa osoby ktore chca ale nie moga...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Kari »

W sumie Lubin jest dużo mniejszy i myślę ze łatwiej byłoby nad tym zapanować niż we Wrocławiu.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

szczerze mówiąc, to co mnie może obchodzić co właściciel robi z kupą swojego pupila??

jeśli chce mieć pieska to niech po nim posprząta, może być nawet do przywatnego kibla, mówiąc wprost!

Ja odpowiadam z to co robi moje dziecko, więc nie widze powodu dla którego właściciele psów mogą pozwalać na zanieczyszczanie terenów używanych przez wszystkich!

Ludzie jeśli uważacie, że wasze podatki są marnowane i chcecie ale nie ma pojemników to idźcie do prezydenta i zgłoście mu problem.

BYŁ KTOŚ ???
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
slayne
slayne

Widzisz Tomi nie mozna wymagac nie dajac mozliwosci realizacji. W tym konkretnym przypadku winien jest UM. Wszystkim ktorzy mieliby z tego powodu dostac mandat mozna smialo powiedziec iz jest on niesłuszny i jak sadze bez problemu bylby odrzucony w sadzie grodzkim.

Mozna jeszcze dochodzic swoich praw wzgledem UM kotry nie dal posiadaczom czworonogow mozliwosci, a przypomne, ze w Lubinie obowiazuje oplata za posiadanie psa.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

masz rację Slayen, tylko dlaczego mój znajomy sprząta po swoim pupilu mimo, że ma z tym określone (wcześniej wymieniane w tej dyskusji) trudności... ale i tak sprząta. On może a inni nie?? wygląda na to, że ludzie jak zwykle próbują sie usprawiedliwiać. sprzątałbym ale nie mam - i tu wyliczanka ....
przypomina to tekst: kiepskiej baletnicy to przeszkadza i rąbek u spódnicy. wystarczy chcieć.

moje zdanie jest raczej niezmienne, masz zwierzaka to odpowiadasz za niego i za jego odchody także.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM