Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Badanie w ciąży

Post autor: bartolomeo23 »

Witajcie moja żona jest w ciąży, będziemy się teraz wybierać do prywatnego ginekologa na badania i chciałem sie was zapytac czy koszty takich badań są zależne od regionu w jakim sie je wykonuje czy od lekarza? tutaj czytałem https://www.mamazone.pl/artykuly/ciaza- ... n-w-ciazy/ o kosztach ale wolałbym się dowiedzieć jak to wyglada w praktyce żeby móc mieć obraz tego na jakie koszty się przygotować od górnie. Wydaje mi się że nie strace na tym majątku a lepiej dmuchać na zimne.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: asasinek »

Jeżeli chcielibyście wykonać sobie badanie USG w ciąży, to myślę że w tej placówce medycznej Multimed tego typu rozwiązania są możliwe. Koniecznie sobie tam zerknijcie, a myślę że nie będziecie żałować. Moja koleżanka tam chodzi i z tego co wiem, to jest naprawdę bardzo zadowolona
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: miludek »

Potwierdzam Multimed. Wizyta załatwiona w ciągu kilku dni, ale przede wszystkim pod profesjonalnym podejściem, zaangażowaniem, zaleceniami, sugestiami, wyposażeniem. Tutaj widać, że im się chce. Byliśmy przez wszystko przeprowadzeni za rękę, nie było żadnych wątpliwości. I na pewno nie radzę oczekiwać tygodniami. Badania załatwia się jak najszybciej - dla jasności sytuacji.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Neznakomka »

Dzięki za info bażant, skorzystam na pewno
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: juska »

Jeśli chodzi o badania prenatalne to jeśli zdecydujesz się na test nifty Poznań, Kraków, Warszawa, Łódź - miasto nie ma znaczenia tak naprawdę, cena jest taka sama. W cenie Nifty Pro masz także możliwość pobrania próbki krwi do badania podczas wizyty domowej. Umówienie się na badanie jest możliwe nawet tego samego dnia.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mcdermott.obie »

Odpowiadając na Twoje pytanie - myślę, że tak :) Ceny wszystkiego są chyba zależne od regionu, więc i za konsultacje lekarskie w różnych miejscach zapłacisz inną kwotę.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: roscoe08 »

Badania w ciąży są bardzo ważne. Trzeba zrobić wszystkie konieczne badania
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: sauer »

Czy czytacie różne artykuły w sieci dla mam?
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM