Nowy(a) na forum

Witajcie moja żona jest w ciąży, będziemy się teraz wybierać do prywatnego ginekologa na badania i chciałem sie was zapytac czy koszty takich badań są zależne od regionu w jakim sie je wykonuje czy od lekarza? tutaj czytałem https://www.mamazone.pl/artykuly/ciaza- ... n-w-ciazy/ o kosztach ale wolałbym się dowiedzieć jak to wyglada w praktyce żeby móc mieć obraz tego na jakie koszty się przygotować od górnie. Wydaje mi się że nie strace na tym majątku a lepiej dmuchać na zimne.
Początkujący

Bywalec

Potwierdzam Multimed. Wizyta załatwiona w ciągu kilku dni, ale przede wszystkim pod profesjonalnym podejściem, zaangażowaniem, zaleceniami, sugestiami, wyposażeniem. Tutaj widać, że im się chce. Byliśmy przez wszystko przeprowadzeni za rękę, nie było żadnych wątpliwości. I na pewno nie radzę oczekiwać tygodniami. Badania załatwia się jak najszybciej - dla jasności sytuacji.
Nowy(a) na forum

Jeśli chodzi o badania prenatalne to jeśli zdecydujesz się na test nifty Poznań, Kraków, Warszawa, Łódź - miasto nie ma znaczenia tak naprawdę, cena jest taka sama. W cenie Nifty Pro masz także możliwość pobrania próbki krwi do badania podczas wizyty domowej. Umówienie się na badanie jest możliwe nawet tego samego dnia.
Informacje
0 użytkowników » 2 gości