Regulamin forum
Twój kot zginął? Szukasz nowych znajomości a może chcesz ogłosić swój ślub? Napisz!
Nowy(a) na forum

Witam,
wiem, że Lubin nie jest jakimś potężnym miastem, ale ostatnio szukałem rzetelnej firmy oferującej systemy monitorowania pojazdów i jakoś nie mogłem znaleźć...
Musiałem skorzystać z innych ofert, już nie z Lubina. Wpisałem więc w Google: monitoring gps wrocław i tym sposobem znalazłem niejakiego GPS Guardiana. Wybrałem się do nich i muszę przyznać, że mają całkiem konkurencyjną ofertę.
Ktoś już korzysta z ich usług?
wiem, że Lubin nie jest jakimś potężnym miastem, ale ostatnio szukałem rzetelnej firmy oferującej systemy monitorowania pojazdów i jakoś nie mogłem znaleźć...
Musiałem skorzystać z innych ofert, już nie z Lubina. Wpisałem więc w Google: monitoring gps wrocław i tym sposobem znalazłem niejakiego GPS Guardiana. Wybrałem się do nich i muszę przyznać, że mają całkiem konkurencyjną ofertę.
Nowy(a) na forum

Z tego co wiem, to sporo firm korzysta z ich usług. Ostatnio wybrałem się na szkolenie bezpiecznej jazdy i tam właśnie większość samochodów była wyposażona w systemy monitorujące. Bardzo ciekawa i przydatna rzecz. Ale nie wiem czy odpowiednia dla zwykłych śmiertelników jeżdżących koło komina.
Ostatnio zmieniony 09 sty 2015, 09:20 przez vlogerto, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Ja korzystałem z ich usług, ale niestety byłem mocno rozczarowany.. Nie będę się tu rozpisywał i robił im złej reklamy, ale jeśli liczycie na RZETELNĄ kontrolę paliwa i AKTUALNE mapy to lepiej poszukajcie innej firmy.. Po roku korzystania przeniosłem się do firmy ASNET, tym razem z Bydgoszczy i musze powiedzieć, że ich monitoring gps działa bez zarzutu! W końcu pojawiły oszczędności paliwa i mam pewność że kierując się ich mapami nie wyjadę w szczere pole jak to zdarzało się wcześniej..kamilp pisze:Witam,
Ogólnie rzecz ujmując, ja nikomu nie polecałbym Guardiana i radzę zainwestować w coś innego, ale to oczywiście tylko moje zdanie.
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Ja nie tak dawno odkryłem opcję monitoringu GPS dla samochodów firmowych, natomiast z polecenia zdecydowałem się na system Flotman, który sprawuje się super. Osoby odpowiedzialne za logistykę są zadowolone, bo też mają mniej żmudnej pracy i w końcu mogą skupić się na konkretach oraz zdobywaniu kolejnych zleceń m.in z pomocą integracji tego narzędzia z giełdą Trans24. Zyski już wzrosły, także nam pozostaje się tylko cieszyć i działać dalej 
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 2 gości