Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
monitoring gps wrocław

Post autor: kamilp »

Witam,
wiem, że Lubin nie jest jakimś potężnym miastem, ale ostatnio szukałem rzetelnej firmy oferującej systemy monitorowania pojazdów i jakoś nie mogłem znaleźć...
Musiałem skorzystać z innych ofert, już nie z Lubina. Wpisałem więc w Google: monitoring gps wrocław i tym sposobem znalazłem niejakiego GPS Guardiana. Wybrałem się do nich i muszę przyznać, że mają całkiem konkurencyjną ofertę.
Ktoś już korzysta z ich usług?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
szkolenie bezpiecznej jazdy

Post autor: vlogerto »

Z tego co wiem, to sporo firm korzysta z ich usług. Ostatnio wybrałem się na szkolenie bezpiecznej jazdy i tam właśnie większość samochodów była wyposażona w systemy monitorujące. Bardzo ciekawa i przydatna rzecz. Ale nie wiem czy odpowiednia dla zwykłych śmiertelników jeżdżących koło komina.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: whymewhyme »

Ja robię wiele kilometrów tygodniowo(mieszkam około 50km od miejsca pracy), w związku z czym taki kurs może mi się przydać. Nie wiem jednak czy znajdę na niego czas... Jestem ochroniarzem/stróżem i po pracy wolę odpocząć z żoną... Może się jednak wybiorę, kto wie...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Re: monitoring gps wrocław

Post autor: Artex159 »

kamilp pisze:Witam,
wiem, że Lubin nie jest jakimś potężnym miastem, ale ostatnio szukałem rzetelnej firmy oferującej systemy monitorowania pojazdów i jakoś nie mogłem znaleźć...
Musiałem skorzystać z innych ofert, już nie z Lubina. Wpisałem więc w Google: monitoring gps wrocław i tym sposobem znalazłem niejakiego GPS Guardiana. Wybrałem się do nich i muszę przyznać, że mają całkiem konkurencyjną ofertę.
Ktoś już korzysta z ich usług?
Ja korzystałem z ich usług, ale niestety byłem mocno rozczarowany.. Nie będę się tu rozpisywał i robił im złej reklamy, ale jeśli liczycie na RZETELNĄ kontrolę paliwa i AKTUALNE mapy to lepiej poszukajcie innej firmy.. Po roku korzystania przeniosłem się do firmy ASNET, tym razem z Bydgoszczy i musze powiedzieć, że ich monitoring gps działa bez zarzutu! W końcu pojawiły oszczędności paliwa i mam pewność że kierując się ich mapami nie wyjadę w szczere pole jak to zdarzało się wcześniej..

Ogólnie rzecz ujmując, ja nikomu nie polecałbym Guardiana i radzę zainwestować w coś innego, ale to oczywiście tylko moje zdanie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Jakub »

No właśnie a teraz na co warto postawić? Bo również jesteśmy na etapie poszukiwań
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Maciej A »

Ja nie tak dawno odkryłem opcję monitoringu GPS dla samochodów firmowych, natomiast z polecenia zdecydowałem się na system Flotman, który sprawuje się super. Osoby odpowiedzialne za logistykę są zadowolone, bo też mają mniej żmudnej pracy i w końcu mogą skupić się na konkretach oraz zdobywaniu kolejnych zleceń m.in z pomocą integracji tego narzędzia z giełdą Trans24. Zyski już wzrosły, także nam pozostaje się tylko cieszyć i działać dalej :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Nikola »

Z Flotmana przenieślismy się na Verizona: https://www.verizonconnec...monitoring-gps/. Oprogramowanie jest o wiele bardziej czytelne.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Majkel12 »

Ktoś mógłby przybliżyć na czym to polega? Wrzucam nadajnik GPS dziecku do plecaka i wiem, że nie poszło na wagary? :diabel:
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM