Mam meble kuchenne koloru wiśni oxford, czyli beż, jasny brąz. Kafle na podłodze położone w karo mat jasny brąz z jeszcze jaśniejszymi liniami. Ściany jaśniutki beżowy, kafle pomiędzy szafkami kuchennymi dość jasny melanż brązowo-biały, błyszczące. Blaty kuchenne ecri błyszczące z jasnymi małymi plamami brązowymi. Chciałabym ożywić kuchnię, więc jakiego koloru powinny być dodatki? Wiem, duzo tego brązu, ale są jego różne odcienie, to nie będzie to źle wyglądało, przynajmniej mam taką nadzieję. Proszę o propozycje.
Początkujący

Do kuchni jak najbardziej pasuja wszelkiego rodzaju witryny oszklone. Mozna w nie zapakowac ozdobna porcelane, czy jakies naczynia - wyglada to ladnie. Bardzo podobaja mi sie meble z sosny, ale takie prawdziwe, z pelnego drewna a nie z plyt OSB - o cos takiego jak tutaj: https://www.urokdrewna.pl/szafy-witryny - piekne, prawda?
Bywalec

Nowy(a) na forum

Kilka kolorów, które moim zdaniem będa pasowały:marta22 pisze:Mam meble kuchenne koloru wiśni oxford, czyli beż, jasny brąz. Kafle na podłodze położone w karo mat jasny brąz z jeszcze jaśniejszymi liniami. Ściany jaśniutki beżowy, kafle pomiędzy szafkami kuchennymi dość jasny melanż brązowo-biały, błyszczące. Blaty kuchenne ecri błyszczące z jasnymi małymi plamami brązowymi. Chciałabym ożywić kuchnię, więc jakiego koloru powinny być dodatki? Wiem, duzo tego brązu, ale są jego różne odcienie, to nie będzie to źle wyglądało, przynajmniej mam taką nadzieję. Proszę o propozycje.
fiolet
mięta
biel
Szkoda,ze nie wstawiłas tutaj zdjęcia kuchni, to o wiele łatwiej byłoby Ci coś konkretnego doradzić.Bez fotografii bardzo trudno jest napisać tutaj co by Ci pasowało.
Kuchnia tak poza tym powinna być funkcjonalna:
https://www.nasztomaszow.pl/gospodarka/ ... kcjonalna/
Tak więc warto jest wyposażyć kuchnię tak aby była nie tylko ładna, ale i wygodna.
Pomocna 
Początkujący

Początkujący

Nowy(a) na forum

Szukasz inspiracji i chcesz zmienić swoją kuchnię? W takim razie koniecznie sprawdź http://www.kuchniaonline.pl/czy-slyszel ... atelniach/
Początkujący

Początkujący

Nowy(a) na forum

Też jestem raczej za takimi praktycznymi dodatkami. Nie lubie przesytu i rzecy ktore po prostu walaja sie po kuchni. W kuchni musi byc porzadek - tak zeby kazdy domownik mogl sie w niej swobodnie odnaleźć. Jak robilismy kuchnie na wymiar w salonach agata to na kazdym kroku podkreslalam projektantom, ze dla nas liczy sie funkcjonalne wnetrze. Nie chce kuchni "pokazowe", ale takiej gdzie swobodnie bede mogla sie poruszac bez blokowania innym chociazby dostepu do lodówki
Początkujący

Napoleonka świetne podejście ja mam bardzo podobne. Nie chcieliśmy także z żoną przepychu i ozdób. Ozdobić kuchnię można na przykład kupując przyprawy w doniczkach czy ładne opakowania na makaron itd. My postawiliśmy na granitowe blaty, a także na zlewozmywak granitowy, ponieważ świetnie to razem wygląda, a druga sprawa granit jest bardzo trwały więc mam pewność, że zarówno blaty jak i zlew posłużą nam na dłużej. Ja i żona uwielbiamy pichcić w kuchni więc jest ona cały czas w użytku. Preferujemy zakup trwalszych rzeczy bo będą na lata 
Nowy(a) na forum

Informacje
Google [Bot] » 1 gość