Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Lombardy w Lubinie?

Post autor: AnkaBarmanka »

Gdzie w Lubinie znajdują się legalnie działające lombardy z których korzystaliście? Potrzebuję gotówkę "na już"... :oops:
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: AnkaBarmanka »

Dzięki, ale wpisywałam tak, ale z panoramy firm nie chciałabym wybierać bo za dużo. Na początku wyskoczył mi jako jedyny z tego co widziałam http://lombard66.pl kojarzysz może? Z tego co widziałam na mapie gdzieś na przeciwko giełdy, nigdy nie zwróciłam uwagi żeby tam coś było, muszę się rozejrzeć. :!:
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Źle szukałaś. Podałem Ci całą stronę z linkami do lombardów, a Ty potrafiłaś znaleźć tylko jeden lombard. Jak sobie nie radzisz, to poproś jakiegoś znajomego, aby Ci pomógł.
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Aper »

Dokładnie tak jak pisze Nevil poproś znajomego niech Ci pomoże!
A co do lombard 66 to znajduje się w pawilonie przy rondzie na skrzyżowaniu ulic Odrodzenia-Kopernika. Pożyczki nie brałem ale kupiłem u nich lustrzankę przez allegro i odbierałem osobiście. Działa do dzisiaj bez zarzutów. A ruch to tam jest ale co się dziwić - ludziom kasy brakuje!
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: moro »

Ja kiedyś chciałam sprzedać trochę starej złotej biżuterii i koniec końców lepsza cenę dostałam w jakimś skupie złota online niż w naszych, lokalnych lombardach.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Aper »

Ciekawe, bo nie tylko ja ale znajomi byliśmy zadowoleni ze stacjonarnego lombardu, tam też przecież jest skup złota. Nie odważyłbym się wysyłać złoto do nieznanej firmy pocztą.
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM