Nowy(a) na forum

Gdzie w Lubinie znajdują się legalnie działające lombardy z których korzystaliście? Potrzebuję gotówkę "na już"... 
Nowy(a) na forum

Dzięki, ale wpisywałam tak, ale z panoramy firm nie chciałabym wybierać bo za dużo. Na początku wyskoczył mi jako jedyny z tego co widziałam http://lombard66.pl kojarzysz może? Z tego co widziałam na mapie gdzieś na przeciwko giełdy, nigdy nie zwróciłam uwagi żeby tam coś było, muszę się rozejrzeć. 
Dokładnie tak jak pisze Nevil poproś znajomego niech Ci pomoże!
A co do lombard 66 to znajduje się w pawilonie przy rondzie na skrzyżowaniu ulic Odrodzenia-Kopernika. Pożyczki nie brałem ale kupiłem u nich lustrzankę przez allegro i odbierałem osobiście. Działa do dzisiaj bez zarzutów. A ruch to tam jest ale co się dziwić - ludziom kasy brakuje!
A co do lombard 66 to znajduje się w pawilonie przy rondzie na skrzyżowaniu ulic Odrodzenia-Kopernika. Pożyczki nie brałem ale kupiłem u nich lustrzankę przez allegro i odbierałem osobiście. Działa do dzisiaj bez zarzutów. A ruch to tam jest ale co się dziwić - ludziom kasy brakuje!
Nowy(a) na forum

Ja kiedyś chciałam sprzedać trochę starej złotej biżuterii i koniec końców lepsza cenę dostałam w jakimś skupie złota online niż w naszych, lokalnych lombardach.
Informacje
0 użytkowników » 2 gości