Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Ajlar »

A co myslicie o propozycji - wypozyczyc łodzie rybackie i ruszyc sobie w taki mini 'rejs' po jakims polskim jeziorze?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: pinio555 »

A słyszałyście o akcji Primavery Fit tydzień dla aktywnych mam nad morzem? Zajrzyjcie sobie tutaj:www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/fit-tydzien-nad-morzem-dla-aktywnych-mam . Jest to cały tydzień w świetnym hotelu nad morzem przeznaczony na powrót świeżo upieczonej mamy do zdrowia psychicznego i fizycznego. W pakiecie są specjalne zabiegi ujędrniające ciało, ćwiczenia przygotowane z myślą o jednoczesnej zabawie z maluszkiem, 3 treningi dziennie, m.in. ABT, TBC, Zdrowy kręgosłup itp.

Macie zamiar się wybrać? Ja się cały czas zastanawiam, można się wybrać również całą rodzinką więc oferta jest bardzo ciekawa.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: lubinka »

Ja polecam zerknąć na blog http://www.mojpunktwidzeniablog.com/ Fajne relacje z podróży i dużo porad. Sama szukałam o Maroku i Włoszech :) Coś dla tych którzy chcą się przygotować na wyjazdy :D
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: olga01 »

ja wolę wyjechać za granicę. w Polsce niestety za dużo ludzi ma parcie na zarobek kosztem turystów w sezonie i za tę samą cenę, którą przeznaczyłabym na 3 dni nad polskim morzem, pojadę do Grecji na tydzień
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: kornik »

To prawda, że w Polsce duży nacisk kładzie się na zarobek, dlatego często o jest zorganizować sobie wypad za granicę za podobną kwotę co wczasy w Polsce. W tym roku byłliśmy w Hiszpanii, wymieniliśmy walutę w https://internetowykantor.pl/kurs-euro/, kupiliśmy tanie noclegi i udało się złapać na całkiem rozsądne ceny lotów. Jedzenie zorganizowaliśmy sobie sami.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: garwolin3278 »

Ta strona https://www.walutomat.pl/kursy-walut/gbp-pln/ też może Ci się przydać, w zależności, w jakie miejsce jedziesz. Mają wszystkie kursy walut, więc bez problemu pomogą.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: elik »

Teraz to ja bardziej myślę o feriach zimowych. Wiele osób mówiło mi, że warto jechać do Terma Bania i może się tam wybiorę bo samo miejsce jest bardzo ładne. do tego ich oferta jest dość przystępna i mi odpowiada. Jestem ciekawa czy byliście tam kiedyś ?
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kociszcze »

Nie lepiej skoczyć gdzieś w Beskidy?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Tymoteusz1 »

Patrząc na to, jak wygląda u nas wiosna, to zdecydowanie nie warto ryzykować i marnować urlopu na pobyt w Polsce, zdecydowanie lepiej poszukać wakacji za granicą i to takich, które nie wyniosą nas wcale dużo więcej niż wakacje w Polsce. Loty możemy zarezerwować już teraz, a jeśli chodzi o nocleg, to wystarczy mieć pod ręką taką wyszukiwarkę, jak hotelscombined.com , jest to baza 5 milionów ofert, więc na pewno trafimy na cos idealnego w naszym budżecie ;)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: nerim »

Ja w tym roku wybrałam się do Włoch na wakacje. Akurat loty były w całkiem niezłych cenach, a do tego udało mi się znaleźć fajne kwatery na bookaparcie także byłam bardzo zadowolona.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Risbur »

To zależy jakim budżetem dysponujesz. Najtaniej bedzi nad polskim morzem, i t ni w namiocie w dodatku z jedzeniem na mieście. Natomiast jeśli planujesz wakacje "na bogato", to za pewne bardziej będzie Ci sie opłacać jechać/lecieć za granic. Są plusy i minusy :)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: krastin »

Jak ktoś ma pieniądze i możliwości to czemu nie wyjechać?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: PatiNowak »

Ja w tym roku trafiłam na bardzo tanie bilety do Włoch (bodajże 300 zł w dwie strony, bo kupiłam ze sporym wyprzedzeniem). Pogoda tam jest zawsze, nie ma ryzyka, że będzie padać cały dzień. W końcu zwiedzę to miasto, od dawna o tym marzyłam. Myślę tylko czy opłaca się wynajmować przewodnika po Rzymie? Na przykład do Watykanu - http://www.przewodnikporzymie.it , różne są wycieczki do wyboru.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: agatakar »

Lepiej jechać w gór - to najlepsze miejsce do aktywnego wypoczynku. Już nieraz wracałam z gór wypoczęta i zadowolona. Polecam ten sposób wypoczynku każdemu.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: meredithy »

nerim pisze:Ja w tym roku wybrałam się do Włoch na wakacje. Akurat loty były w całkiem niezłych cenach, a do tego udało mi się znaleźć fajne kwatery na bookaparcie także byłam bardzo zadowolona.
Zgadzam się, to fajny pomysł.
Zablokowany

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM