Bywalec

Dzień dobry.
Moje pytanie odnosi się do tzw. chwilówek. Ostatnio straciłem pracę i jak wiadomo idą za tym problemy finansowe. Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej z waszego własnego doświadczenia. Możecie mi polecić jakieś firmy lub strony www, na których mogłabym się dowiedzieć czegoś więcej?
Moje pytanie odnosi się do tzw. chwilówek. Ostatnio straciłem pracę i jak wiadomo idą za tym problemy finansowe. Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej z waszego własnego doświadczenia. Możecie mi polecić jakieś firmy lub strony www, na których mogłabym się dowiedzieć czegoś więcej?
task, czytaj : http://forum.lubin.pl/viewtopic.php?t=7 ... hwil%F3wki

Początkujący

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Witam! Asos, dziękuję za skorzystanie z naszej oferty. Miło czytać, że pożyczka udzielana przez naszą firmę jest godna zaufania. Pożyczając w wonga. com zyskuje się pewność sprawdzonej oferty, bez żadnych ukrytych kosztów.. Maksymalna kwota pierwszej pożyczki w wonga. com do 60 dni wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Co więcej, nowi Klienci mogą wnioskować o pożyczkę ratalną - do 3000 zł, nawet w 12 ratach! Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga. com, pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej wonga. com. Decyzja o udzieleniu pożyczki podejmowana jest m.in. po sprawdzeniu wiarygodności kredytowej potencjalnych Klientów w BIK S.A. i biurach informacji gospodarczej oraz ocenie zdolności kredytowej Klientów.
W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie wonga. pl/live_chat?utm_source=lubin.
Pozdrawiam
Tomasz | Ekspert wonga. com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie wonga. pl/live_chat?utm_source=lubin.
Pozdrawiam
Tomasz | Ekspert wonga. com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
Bywalec

Nowy(a) na forum

Lepiej znaleźć dobrego doradcę finansowego, który będzie nas wspierał i pomagał. Słyszałam o konta bankowe, którzy fachowo doradzają i dobierają odpowiednie konto. Robią to poprzez porównywanie konkretnych kont ze sobą. Warto sprawdzić 
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Bywalec

Stały bywalec

Nowy(a) na forum

dokładnie jest jak mówisz, w życiu różnie bywa. Jednak jak ktoś jest w złem sytuacji finansowej to lepiej ogłosić upadłość konsumencką niż brać kolejną chwilówkę. Takie jest moje zdanie, bo to rodzi kolejne zobowiązania, a co to jest upadłość konsumencka? Odsyłam tutaj https://kredyt123.pl/upadlosc-konsumencka , w skrócie jest to udowodnienie, że nie jesteśmy realnie w stanie płacić naszych długów. Jest to realna pomoc osobom zadłużonym.
Nowy(a) na forum

ja jestem zdecydowanie przeciw
Informacje
0 użytkowników » 1 gość