Regulamin forum
Co się dzieje w Lubinie? Informacje z regionu, najświeższe doniesienia i komentarze.
Maniak

Maniak

Maniak

tak, tak stoi fajnie wyglada jak prawdziwy 
Maniak

Stały bywalec

Maniak

Stały bywalec

Maniak

BingoAlien pisze:Już chyba łapie... to chodzi o tą reklame na zewnętrznej stronie stadionu ??? pod tablicą???
[ Dodano: Pią Kwi 08, 2005 22:13 ]
oto najnowszy news odnosnie przebudowy naszego kolosa
Lubińskiego stadionu zazdrościć będzie cała liga
mam nadzieje chyba jak wszyscy w tym miescie ze jednak ten stadion powstanie!
wtedy bedzie mozna ogladac reprezentacje w lubinie ,chociaz młodziezową bo jak ostatnio ogladalem mecz mlodziezowki w warszawie to mi sie niedobrze robilo jak zobaczylem ze graja przy pustych trybunach , warszawko wstydz sie!!!!!
wtedy bedzie mozna ogladac reprezentacje w lubinie ,chociaz młodziezową bo jak ostatnio ogladalem mecz mlodziezowki w warszawie to mi sie niedobrze robilo jak zobaczylem ze graja przy pustych trybunach , warszawko wstydz sie!!!!!
HYPNOSIS SS !!!
ACID LUBIN-!!!
ACID LUBIN-!!!
W sumie to chyba nie jest takie pewne. Niedlugo wybory i jest niemal pewne ze Bladka ustrzela po wyborach. Na prezsa KGHM przyjdzie jakas osoba z nadania z Warszawy, ktora niekoniecznie bedzie chciala ladowac pieniadze w stadion. Choc mam nadzieje ze sie myle.czarny pisze:mam nadzieje chyba jak wszyscy w tym miescie ze jednak ten stadion powstanie!
Maniak

Informacje
0 użytkowników » 1 gość