Regulamin forum
Co się dzieje w Lubinie? Informacje z regionu, najświeższe doniesienia i komentarze.
Maniak

Co sądzicie na temat Lubińskiego stadionu myślicie że za 4 lata żeczywiście bedzie jednym z najlepszych stadionów w europie??? Patrząc na to jak wygląda teraz a jak ma wyglądać... to jednak jest trochę roboty...ale bądzmy dobrej nadzieji...
i miejmy nadzieję ze bedziemy mogli się nim szczycić...
:D:D:D 
Administrator

Maniak

Kasa...no niby jest...ale zawsze tak się mówi jest kasa...budują, budują i budują...tak właśnie wygląda Polska aż wkoącu nie wybudują...no teraz żeczywiście niby mają budować...mam nadzieję...:)to bedzie rzeczywiście git:) no ja bym też wolał najpierw to zburzyć...
:):) ale nie jestem architektem...

Ostatnio zmieniony 15 mar 2005, 21:18 przez Alien, łącznie zmieniany 1 raz.
Administrator

Maniak

Maniak

hm. co do stadionu to jest wporzo.. np. stadion polkowicki to sie kryje do naszego
nie pamiętam ale gdzieś widzialem plan stadionu jak bedzie wygladal za kilka lat.. to niby bedzie mial otwierany dach i takie tam.. inne rzeczy
bedzie fajnie
heh chyba zadnego maczu nie opuszcze
:D:P:P a ten projekt to chyba na jakiejś stronce zagłebia widzialem
pozdro..
Maniak

Maniak

Maniak

Maniak

Maniak

Stały bywalec

Przeciez mają ruszyć tuż po ostatnim meczu sezonu 2004/2005.Alien pisze:a no sorki...jakiej tam budki są...
rzeczywiście zmiana jak niewiem
![]()
ale niech coś ruszą ogólnie ze stadionem
Nowy(a) na forum

moim zdaniem, solidnie prezentujacy sie stadion to wymog dla klubu, od prezydium UEFA, wiec mysle ze ceny biletow nie skocza w jakims oszalamiajacym tempie do gory... Na pewno bedzie drozej ale nie az tak... W Lubinie powinni wziasc to pod uwage, ze publicznosc jest wymagajaca i wraz ze wzrostem cen biletow zmaleje, liczba chetnych ogladac mecze na zywo... A ten stadion ktory ma niedlugo zmienic oblicze, zdecydowanie ciekawiej prezentowalby sie gdyby zasiadal na nim komplet, dlatego mam nadzieje, ze wladze klubu pomysla o zwyklym przecietnym czlowieku, ktory nieraz za jedyna rozrywke w tym miescie uwaza mecze miejscowej jedenastki... Ceny biletow musza byc adekwatne do zarobkow ale nie zarobkow prezesow tylko przecietnie zarabiajacych... Stadion powinien byc w sumie prezentem klubu, sponsora - dla kibicow jak i pilkarzy, przeciez tez jestesmy ludzmi i mamy prawo ogladac widowiska sportowe w cywilizowany sposob, nie placac za to jakis wygorowanych sum... Mam nadzieje, ze ten aspekt nikomu nie umknie po modernizacji i wszyscy z zadowoleniem zasiadac bedziemy na wyremontowanym GOSie!!! tego bym sobie zyczyl yoo
Maniak

oj przydal by sie porzadny stadion, niezle oswietlenie juz mamy teraz tylko ladny stadion i pelne trybuny... no i jeszcze wygrywajaca druzyna. 
Informacje
0 użytkowników » 1 gość