Sebastian
Sebastian
Znane twarze

Post autor: Sebastian »

Proszę kogoś, żeby mi powiedział kiedy zniknie tablica, która umieszczona jest przy wjeździe z Wrocławia, a przedstawia osobę niejakiego PIOTRA BORYSA. Już nie mogę patrzeć na jego gębę.
To lekka przesada, że już tak długo utrzymuje się ta tablica. To jakiś dyktator czy jak? Bez przesady, ale jego podobizna jest większa niż sam napis "LUBIN" na wjeździe.
We Wrocławiu istniał nakaz zdejmowania takich rzeczy po wyborach pod groźbą kary. Zlitujcie się.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

ymm ... mysle, ze mozna by swobodnie napisac odpowiednie pisamo do odpowiedniej osoby i upomniec o zaniedbaniu obowiazkow (jesli faktycznie powinno byc to zlikwidowane) ... trzeba poszukac chocbyu jakiegos maila ;]

swoja droga ... piotr borys to chyba najmocniej wylansowana pseudopolityczna twarz tego miasta ... ja tego czlowieka kojarze tylko z jednym ... jak rozdawal darmowy slonecznik na stadionie zaglebia ;]
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

Bo tylko tyle zrobił?!
Z rozmów z wieloma osobami, których temat zszedł na politykę wszyscy określali jego osobę słowami których tutaj nie przytoczę.
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: damian »

teraz powstaje pytanie......ktorych politykow w polsce mozna okreslic pozytywnymi slowami heh ;)
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

www.photoblog.pl/wesoly
Awatar użytkownika
DvD
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: DvD »

ktorych politykow w polsce mozna okreslic pozytywnymi slowam
hmm może tych którzy już nie żyją... o zmarłych nie można przecież mówić źle ;););)
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620
899862803482534211706798214808651328230664709384460955058223172535940812848...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: MooN »

ja Borysa kojarze jeszce z jakiegos meczu w (p)Iguanie, ktory wyswietlany byl na telebimie, z jakiegos koncertu rowiez w tamtym miejscu i ogolnie z imprez na ktorych politykom wypaadlo sie pokazac. Zastanawiam sie czy teraz bylby skory do dofinansowania do jakiejs imprezy... Choc teraz z tego co mi sie wydaje przeniosl sie do Polkowic i prezesuje tamtejszemu Aquaparkowi... Ciekawe czy umie plywac...
Administrator
Administrator
Kontakt:
Administrator
Administrator

Post autor: Junglos »

szczerze ? po cholere on jest ? byle starostwo bylo wporzadku .. "czerwoni" partia SLD twierdzila ze przez te byle starostwo lubin traci niepotrzebne pieniadze .. a po odejsciu ludzi ze starostwa okazalo sie ze (chyba pierwszy raz .. nie jestem pewnien) budzet byl na plusie i to dosc duzo .. dlatego nie jestem zbyt za "nowym" - poco wprowadzac nowe skoro stare bylo bardzo dobre .. a wszystko przez glupia polityke .. i zadza wladzy !
Obrazek
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Piotruś »

A ten plakat wisi tam i wisi! Czy nikt nie pokusi się o zdjęcie plakatu bo z tego co wiem to obowiązek Borysa.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: sleett »

Nie orientuje sie dokladnie w temacie, bo dawno juz w Lubinie nie bylem, ale jezeli to zdjecie wisi na jakiejs tablicy reklamowej, to pewnie Borys zaplacil za to, zeby tam wisialo i dopoki obowiazuje umowa, doputy to zdjecie musi tam (niestety) wisiec. To tak jakby reklama Forda, albo Mercedesa tam wisiala. Firma placi i plakat wisi. Chociaz mysle, ze w wypadku Borysa, to lepsze porownanie bylo by do Syrenki. Wszelkie plakaty wywieszane podczas kampanii wyborczej musza zniknac, ale tylko wtedy gdy sa wieszane na jakis drzewach, slupach i innych takich "miejskich" miejscach. Ale jezeli sobie zaplacil, to... Tyle powisi, za ile zaplacil.

Pozdrawiam.
Spowity w biel, niestrudzony, odbywa podróż, która nie ma końca...
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Piotruś »

Ale nie ma kampani wyborczej w tej chwili i pan Piotr B. powinien być ukarany :oops:
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

Dokładnie nie, Piotruś.
Czytaj uważnie co piszą poprzednicy.
Kapitalizm podobno jest - zapłacił to se wisi.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

tak... musiało tak być... bo jak by nie zapłacił to by zaraz ktoś inny wykupił ten bilboard i było by inne ogłoszenie...
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: Wiśnia:) »

Złodzieje i nic Więcej:) :diabel:
Wiśnia:)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Oj wiśnia lepiej nie operować takimi słowami żeby później nie mieć konsekwencji :P :D
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

czyli 'nowe sciemy' ?
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
odpowiedz

Informacje