Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Proszę kogoś, żeby mi powiedział kiedy zniknie tablica, która umieszczona jest przy wjeździe z Wrocławia, a przedstawia osobę niejakiego PIOTRA BORYSA. Już nie mogę patrzeć na jego gębę.
To lekka przesada, że już tak długo utrzymuje się ta tablica. To jakiś dyktator czy jak? Bez przesady, ale jego podobizna jest większa niż sam napis "LUBIN" na wjeździe.
We Wrocławiu istniał nakaz zdejmowania takich rzeczy po wyborach pod groźbą kary. Zlitujcie się.
To lekka przesada, że już tak długo utrzymuje się ta tablica. To jakiś dyktator czy jak? Bez przesady, ale jego podobizna jest większa niż sam napis "LUBIN" na wjeździe.
We Wrocławiu istniał nakaz zdejmowania takich rzeczy po wyborach pod groźbą kary. Zlitujcie się.
Weteran

ymm ... mysle, ze mozna by swobodnie napisac odpowiednie pisamo do odpowiedniej osoby i upomniec o zaniedbaniu obowiazkow (jesli faktycznie powinno byc to zlikwidowane) ... trzeba poszukac chocbyu jakiegos maila ;]
swoja droga ... piotr borys to chyba najmocniej wylansowana pseudopolityczna twarz tego miasta ... ja tego czlowieka kojarze tylko z jednym ... jak rozdawal darmowy slonecznik na stadionie zaglebia ;]
swoja droga ... piotr borys to chyba najmocniej wylansowana pseudopolityczna twarz tego miasta ... ja tego czlowieka kojarze tylko z jednym ... jak rozdawal darmowy slonecznik na stadionie zaglebia ;]
Bo tylko tyle zrobił?!
Z rozmów z wieloma osobami, których temat zszedł na politykę wszyscy określali jego osobę słowami których tutaj nie przytoczę.
Z rozmów z wieloma osobami, których temat zszedł na politykę wszyscy określali jego osobę słowami których tutaj nie przytoczę.
teraz powstaje pytanie......ktorych politykow w polsce mozna okreslic pozytywnymi slowami heh 
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
hmm może tych którzy już nie żyją... o zmarłych nie można przecież mówić źlektorych politykow w polsce mozna okreslic pozytywnymi slowam
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620
899862803482534211706798214808651328230664709384460955058223172535940812848...
899862803482534211706798214808651328230664709384460955058223172535940812848...
Bywalec

ja Borysa kojarze jeszce z jakiegos meczu w (p)Iguanie, ktory wyswietlany byl na telebimie, z jakiegos koncertu rowiez w tamtym miejscu i ogolnie z imprez na ktorych politykom wypaadlo sie pokazac. Zastanawiam sie czy teraz bylby skory do dofinansowania do jakiejs imprezy... Choc teraz z tego co mi sie wydaje przeniosl sie do Polkowic i prezesuje tamtejszemu Aquaparkowi... Ciekawe czy umie plywac...
Administrator

szczerze ? po cholere on jest ? byle starostwo bylo wporzadku .. "czerwoni" partia SLD twierdzila ze przez te byle starostwo lubin traci niepotrzebne pieniadze .. a po odejsciu ludzi ze starostwa okazalo sie ze (chyba pierwszy raz .. nie jestem pewnien) budzet byl na plusie i to dosc duzo .. dlatego nie jestem zbyt za "nowym" - poco wprowadzac nowe skoro stare bylo bardzo dobre .. a wszystko przez glupia polityke .. i zadza wladzy !

Stały bywalec

A ten plakat wisi tam i wisi! Czy nikt nie pokusi się o zdjęcie plakatu bo z tego co wiem to obowiązek Borysa.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Nie orientuje sie dokladnie w temacie, bo dawno juz w Lubinie nie bylem, ale jezeli to zdjecie wisi na jakiejs tablicy reklamowej, to pewnie Borys zaplacil za to, zeby tam wisialo i dopoki obowiazuje umowa, doputy to zdjecie musi tam (niestety) wisiec. To tak jakby reklama Forda, albo Mercedesa tam wisiala. Firma placi i plakat wisi. Chociaz mysle, ze w wypadku Borysa, to lepsze porownanie bylo by do Syrenki. Wszelkie plakaty wywieszane podczas kampanii wyborczej musza zniknac, ale tylko wtedy gdy sa wieszane na jakis drzewach, slupach i innych takich "miejskich" miejscach. Ale jezeli sobie zaplacil, to... Tyle powisi, za ile zaplacil.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Spowity w biel, niestrudzony, odbywa podróż, która nie ma końca...
Stały bywalec

Ale nie ma kampani wyborczej w tej chwili i pan Piotr B. powinien być ukarany 
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak