Początkujący

Myślę że wiele się nad tym zastanawiacie, a może macie jakieś ciekawe zdarzenia zwiazane walśnie z nią.Jak sobie ją wyobrażacie??Tu możecie napisać o wszystkim co z nią związane.O strachu który was ogarnia na myśl o niej, a może właśnie się nie boicie, pocieszcie innych przerażonych...
Maniak

Jeżeli chodzi o smierć... to nie boję się jej... bo to czeka każdeego... a po niej jest życie wieczne...ja w to wierze...ale jednak jest żal jak odejda nasi bliscy wtedy nawet niektórzy zadają sobie pytanie czy Bóg istnieje...i płaczemy za nimi...ale po co?? oni teraz patrzą na nas z góry z uśmiechem... 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Ja chciałabym umrzeć z uśmiechem na twarzy, i chciałabym żeby osoby które przy tym będą nie będą płakały, tylko żeby pamiętały jak nie mogłam zamknąć drzwii, jak fałszowałam śpiewając, aby w takiej chwili przypomnieli jaka byłam szczęśliwa żyjąc w ich towarzystwie... i żeby zdawali sobie sprawę z tego, że nawet po śmierici nie przestanę ich kochać. ... i że na nich patrze więc niech będą grzeczni 
...chciałabym umrzeć z miłości...
...chciałabym umrzeć z miłości...
"Dopomóż dzisiaj odchodzącym chwilom, by jutro były warte wspomnień."
Maniak

śmierć kiedyś mnie przerażała. o mało się nie poryczałam, kiedy katechetka kilka miesiecy temu powiedziała, że koniec świata nadchodzi. mam tyle planów i pomysłów niezrealizowanych... nie chciałabym zostawić tego wszystkiego takiego niedokończonego. poza tym, chyba jestem z tych, którzy ostatni chcą wszędzie gasić światło... śmierć jest piękna. zwłaszcza, jak umiera się wśród osób kochających. :] umrzeć z miłości to może nie, ale umrzeć dla lub w miłości to bardzo chetnie.
~chcę żyć w samotności, ale umrzeć z kimś w miłości~
~chcę żyć w samotności, ale umrzeć z kimś w miłości~
Impossible is nothing! 
A ja utonę w wodach otaczających Horn, jak tylko uzbieram kasę.
:kosa::kosa:
A "śmierć z miłości" jest bez sensu, na pokaz
pzdr
A "śmierć z miłości" jest bez sensu, na pokaz
pzdr
Weteran

to bedzie COS
nie no, to byl joke. ale fajnie by bylo. poki co nie mam nastroju
[to chyba offtopic ;p]
pzdr
a pozniej jak nalesnik 

Informacje