Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący
ŚMIERĆ....jak ją widzisz

Post autor: kessi »

Myślę że wiele się nad tym zastanawiacie, a może macie jakieś ciekawe zdarzenia zwiazane walśnie z nią.Jak sobie ją wyobrażacie??Tu możecie napisać o wszystkim co z nią związane.O strachu który was ogarnia na myśl o niej, a może właśnie się nie boicie, pocieszcie innych przerażonych...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Aneczka »

....Ja nie boje sie swojej śmierci....jak o tym mysle ni wzbudza to we mnie wielkich emocji....ale boje sie śmierci innych ludzi...to jest najgorsze w całym życiu kiedy umierają bliscy:(:(:(;(
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Jeżeli chodzi o smierć... to nie boję się jej... bo to czeka każdeego... a po niej jest życie wieczne...ja w to wierze...ale jednak jest żal jak odejda nasi bliscy wtedy nawet niektórzy zadają sobie pytanie czy Bóg istnieje...i płaczemy za nimi...ale po co?? oni teraz patrzą na nas z góry z uśmiechem... :)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: PoLa »

Ja chciałabym umrzeć z uśmiechem na twarzy, i chciałabym żeby osoby które przy tym będą nie będą płakały, tylko żeby pamiętały jak nie mogłam zamknąć drzwii, jak fałszowałam śpiewając, aby w takiej chwili przypomnieli jaka byłam szczęśliwa żyjąc w ich towarzystwie... i żeby zdawali sobie sprawę z tego, że nawet po śmierici nie przestanę ich kochać. ... i że na nich patrze więc niech będą grzeczni :)

...chciałabym umrzeć z miłości...
"Dopomóż dzisiaj odchodzącym chwilom, by jutro były warte wspomnień."
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Bardzo piękne słowa...:) mogę się po części dołaczyć... :P :D
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: rozyczkaaaa »

śmierć kiedyś mnie przerażała. o mało się nie poryczałam, kiedy katechetka kilka miesiecy temu powiedziała, że koniec świata nadchodzi. mam tyle planów i pomysłów niezrealizowanych... nie chciałabym zostawić tego wszystkiego takiego niedokończonego. poza tym, chyba jestem z tych, którzy ostatni chcą wszędzie gasić światło... śmierć jest piękna. zwłaszcza, jak umiera się wśród osób kochających. :] umrzeć z miłości to może nie, ale umrzeć dla lub w miłości to bardzo chetnie.

~chcę żyć w samotności, ale umrzeć z kimś w miłości~
Impossible is nothing! :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: Veldrin »

A ja utonę w wodach otaczających Horn, jak tylko uzbieram kasę. :kosa::kosa::kosa:

A "śmierć z miłości" jest bez sensu, na pokaz :P

pzdr :kosa:
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

;];];];] Veldrin ;];];];] post miesiaca ;] mimo, ze temat nie do smiechu ;];] moze jakas zrzutka ;p;]

smierc ... ja? ... ja sie tam nigdzie jeszcze nie wybieram ;] i nie zamierzam o tym teraz myslec .
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

:D:D:D

to bedzie COS :D :kosa:

nie no, to byl joke. ale fajnie by bylo. poki co nie mam nastroju ;) co do kasy, zawsze sie przyda, chocby na rejs po Baltyku ;p

[to chyba offtopic ;p]

pzdr
:kosa:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: DuDu »

o tym nie teraz nam myśleć :) młodzi i piękni jesteśmy :P żyć a nie umierać :) ale zawsze moim marzeniem było gdybym doczekał późnej starości i nadszedł mój czas... skoczyć z najwyższego punktu na Ziemi... tak poprostu bez zabezpieczeń :D iiii poczuć sie jak ptak ;p
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

a pozniej jak nalesnik ;)

:kosa:
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość