Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
gdzie znajde dany produkt?

Post autor: Onedrzej »

Lubię kupować internetowo, ale czasami wolałbym zobaczyć jakiś towar na żywo przed samym zamówieniem. Tak mam choćby z meblami, czy sprzętem AGD. Czy jest taka możliwość, żeby sobie sprawdzać internetowo gdzie na magazynach stoją takie rzeczy i można je sobie obejrzeć?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
gdzie znajde dany produkt?

Post autor: sebix »

Do swojej firmy często robię zakupy, głównie sprzętu takiego jak elektronarzędzia, więc dla mnie szybkie znalezienie konkretnego produktu jest bardzo ważne. Pomocna jest dla mnie na ten moment baza produktów na stronie gdzieobejrze.pl . Tu jest dużo adresów sklepów, do których można sobie podjechać i sprawdzić konkretny towar. System od razu podaje tylko te magazyny najbliższej mnie, także o wiele łatwiej jest trafić.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: olubin »

Hmmm, czasami można się umawiać ze sprzedającymi z portali ogłoszeniowych, że obejrzymy daną rzecz przed zakupem.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: janek80 »

Dzień dobry. Wiecie może gdzie kupię rolki dla dziewczyny firmy Blackwheels w kolorze czarnym? Dokładnie takie http://www.sklep-presto.pl/product-pol- ... heels.html , mam tu na myśli jakiś sklep stacjonarny, gdzie można przymierzyć rolki i zobaczyć je na żywo :)
Pozdrawiam, Janek
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: tyka »

olubin pisze:Hmmm, czasami można się umawiać ze sprzedającymi z portali ogłoszeniowych, że obejrzymy daną rzecz przed zakupem.
Ja tak czasami robię jak nie mam pewnością, a chce coś kupić. Kiedyś na sprzedajemy.pl było ogłoszenie dotyczące pralki. Najpierw pojechaliśmy zobaczyć, porozmawiać o cenie. Za kilka dni wróciliśmy się z pieniędzmi.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: karmazyt »

olubin pisze:Hmmm, czasami można się umawiać ze sprzedającymi z portali ogłoszeniowych, że obejrzymy daną rzecz przed zakupem.
Nie zawsze sie na to niestety godza ;/
Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz, co ci się trafi.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: olubin »

Nie zawsze, owszem. Ale jeśli ktoś się nie zgadza to jak dla mnie jest to wskazówka, że nie warto od niego zamawiać.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Zloty »

Od kiedy jest prawo do zwrotu zakupów internetowych, dotyczy to wszelakich zakupów.To nie miałem oporów z zamówieniem kurtki wiosennej męskiej. Podałem rozmiar, kolor. Jakość wykonania odpowiadała, to została. Inaczej odesłałbym.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM