Nowy(a) na forum

Lubię kupować internetowo, ale czasami wolałbym zobaczyć jakiś towar na żywo przed samym zamówieniem. Tak mam choćby z meblami, czy sprzętem AGD. Czy jest taka możliwość, żeby sobie sprawdzać internetowo gdzie na magazynach stoją takie rzeczy i można je sobie obejrzeć?
Nowy(a) na forum

Do swojej firmy często robię zakupy, głównie sprzętu takiego jak elektronarzędzia, więc dla mnie szybkie znalezienie konkretnego produktu jest bardzo ważne. Pomocna jest dla mnie na ten moment baza produktów na stronie gdzieobejrze.pl . Tu jest dużo adresów sklepów, do których można sobie podjechać i sprawdzić konkretny towar. System od razu podaje tylko te magazyny najbliższej mnie, także o wiele łatwiej jest trafić.
Bywalec

Dzień dobry. Wiecie może gdzie kupię rolki dla dziewczyny firmy Blackwheels w kolorze czarnym? Dokładnie takie http://www.sklep-presto.pl/product-pol- ... heels.html , mam tu na myśli jakiś sklep stacjonarny, gdzie można przymierzyć rolki i zobaczyć je na żywo 
Pozdrawiam, Janek
Bywalec

Ja tak czasami robię jak nie mam pewnością, a chce coś kupić. Kiedyś na sprzedajemy.pl było ogłoszenie dotyczące pralki. Najpierw pojechaliśmy zobaczyć, porozmawiać o cenie. Za kilka dni wróciliśmy się z pieniędzmi.olubin pisze:Hmmm, czasami można się umawiać ze sprzedającymi z portali ogłoszeniowych, że obejrzymy daną rzecz przed zakupem.
Nowy(a) na forum

Bywalec

Bywalec

Od kiedy jest prawo do zwrotu zakupów internetowych, dotyczy to wszelakich zakupów.To nie miałem oporów z zamówieniem kurtki wiosennej męskiej. Podałem rozmiar, kolor. Jakość wykonania odpowiadała, to została. Inaczej odesłałbym.
Informacje
Google [Bot] » 1 gość