Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak
Dla papieża na pokaz!

Post autor: Alien »

Dzisiaj w gim. nr 1 odbyła się uroczystość dla Jana Pawła II uczniowe ułożyli znicze w kształcie serca na boisku szkolnym cała szkoła się modliła... ale wszystko było takie sztuczne... na pokaz...było to widać i czuć...więc po co coś takiego robić? każdy w swojej duszy wie jak ma się zachować !! Po tekscie pani prowadzącej który berzmiał: Płaczcie... część uczniów zaczęła się śmiać... po co robić takie cyrki... nie rozumiem...każdy kto potrzebuje może sam sie pomodlić...
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Aneczka »

To prawda...wogule nie było atmosfery..ale i uczniowie niestety jej nie stworzyli...czułam sie tam tak dziwnie ze nawet nie wiem jak to opisac....tak hamsko to wyszło wszystko.. dużo lepsza była poniedziałkowa audycja ...ktora naprawde wspaniale przygotowali...ale dzisja...hmmm.... to była "pustka"...moze organizatorzy mieli dobre checi ale inni do tego niewłaściewie podeszli...kiedy prowadzaca poprosiła o złapanie sie za rece ludzie zaczeli na siebie patrzeć i sie smiać...nie wszyscy ale było takich dużo:/:/:/
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Bartek »

Hmm... msza na pokaz.. zobaczymy co jutro pokaże gm 3 ;/
Orange City Boys '03
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

Alien, Aneczka, gdyby 'Pani prowadzaca' wprowadzila odpowiedni klimat, a nie gadala od rzeczy praktycznie i rzucala hasla 'zlapcie sie za rece', 'placzcie' na pokaz przed dyrekcja chyba to bylo by lepiej... ja bym tam wolal posluchac fragmentu chociazby oredzia do mlodzieszy Jana Pawla II, zaspiewac hymn, ew. pomodlic sie wspolnie i uczcic wszystko minuta ciszy.... tak bylo by wg mnie lepiej...
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Właśnie...chciała dobzre ale jej niestety nie wyszło...i naprawde byłoby lepiej posluchac słow papieża...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Właśnie słyszałem że w gim.3 bedzie w szkolna msza św... mam nadzieję że przynajmniej im coś wyjdzie... i naprawde stworzą wspaniąły klimat...
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

3LO + TGR + ZSZ + LP -- jutro 13 duzy kosciol. na rynku. (ten obok 1LO). Msza zorganizowana dla naszej szkoly (Zespol Szkol Nr 1). Nie podoba mi sie ten pomysl, taki na sile, sztuczny, polowa ucieknie, reszta nieprzyjdzie. Mimo wszystko pojde ...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

widze że większość szkół coś organizuje... ale to jest właśnie dziwne...powinno być dowolne./..nic na siłe :|
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

No własnie dużo tego...i dlatego tak dziwnie sztucznie wychodzi....:/:/
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

moja szkoła jutro będzie miala taka uroczystość.. ciekawe jak będzie
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: if_ona »

andros pisze:Szkoły po prostu muszą to robić...
?? a dlaczego?
Obrazek
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

muszą??? dziwne... chyba nie...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Może myslą ze maja taki obowiazek....jak wszyscy to i oni:/:/:/:/
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

No tak...ale bezsensu to jest jak to jest puste ... takie dziwne to jest/... ale ok wszystko na pokaz rozumiem...ale to ich sprawa nie moja
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: if_ona »

andros pisze:D trudno nawet sobie wyobrazić, że w takiej sytuacji w polskiej szkole nic się nie będzie działo...
Hmm :) Przesada ;) Przesada w jedną i drugą stronę - że albo apele i spotkania "na pokaz" albo nic się nie dzieje.. Zapominasz o tzw. "złotym środku" - działaniach wyważonych, przemyślanych.. Media aż tak wielkiej siły oglupiania nie mają..
Obrazek
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM