Maniak

Dzisiaj w gim. nr 1 odbyła się uroczystość dla Jana Pawła II uczniowe ułożyli znicze w kształcie serca na boisku szkolnym cała szkoła się modliła... ale wszystko było takie sztuczne... na pokaz...było to widać i czuć...więc po co coś takiego robić? każdy w swojej duszy wie jak ma się zachować !! Po tekscie pani prowadzącej który berzmiał: Płaczcie... część uczniów zaczęła się śmiać... po co robić takie cyrki... nie rozumiem...każdy kto potrzebuje może sam sie pomodlić...
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
To prawda...wogule nie było atmosfery..ale i uczniowie niestety jej nie stworzyli...czułam sie tam tak dziwnie ze nawet nie wiem jak to opisac....tak hamsko to wyszło wszystko.. dużo lepsza była poniedziałkowa audycja ...ktora naprawde wspaniale przygotowali...ale dzisja...hmmm.... to była "pustka"...moze organizatorzy mieli dobre checi ale inni do tego niewłaściewie podeszli...kiedy prowadzaca poprosiła o złapanie sie za rece ludzie zaczeli na siebie patrzeć i sie smiać...nie wszyscy ale było takich dużo:/:/:/
Nowy(a) na forum

Alien, Aneczka, gdyby 'Pani prowadzaca' wprowadzila odpowiedni klimat, a nie gadala od rzeczy praktycznie i rzucala hasla 'zlapcie sie za rece', 'placzcie' na pokaz przed dyrekcja chyba to bylo by lepiej... ja bym tam wolal posluchac fragmentu chociazby oredzia do mlodzieszy Jana Pawla II, zaspiewac hymn, ew. pomodlic sie wspolnie i uczcic wszystko minuta ciszy.... tak bylo by wg mnie lepiej...
Maniak

Weteran

Maniak

Maniak

Stały bywalec

Maniak

Maniak

Stały bywalec

Hmmandros pisze:D trudno nawet sobie wyobrazić, że w takiej sytuacji w polskiej szkole nic się nie będzie działo...

Informacje
0 użytkowników » 1 gość