Nowy(a) na forum

Witam, temat niby popularny, ale tak naprawdę większość z nas nie wie jak założyć własny biznes... Rozkręcenie go, promocja i sfinansowanie to już osobna bajka. Jednakże po to właśnie powstała platforma https://interne.st/blog/. Specjaliści pomogą Ci ocenić potencjał rynkowy, dopracować pomysł, wybrać model biznesowy oraz za pomocą crowdfundingu sfinansować projekt ! Wszystko na jednej platformie. Zapraszamy : )
Ostatnio zmieniony 25 mar 2015, 13:39 przez kaponiec, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowy(a) na forum

Myślę, że jak się nie jest pewnym tego jak ruszyć z nową firmą, działalnością to rzeczywiście najlepiej to powierzyć fachowcom, mój brat korzystał z pomocy mennicy (jak brzmi dumnie!
) http://www.cc.mennica.com.pl/oferta/doradztwo-biznesowe/ i też był bardzo zadowolony., wszystko mega profeska.
Warto zawsze poszukać i sprawdzić parę opcji, popytać wśród ludzi jakie są opinie o danym doradcy, bo na rynku mnóstwo jest oszustów, akurat miałem okazję oglądać z boku zmagania podczas rozkręcania swojego biznesu, ale kurcze..pułapek i naciągaczy jest wielu.
Warto zawsze poszukać i sprawdzić parę opcji, popytać wśród ludzi jakie są opinie o danym doradcy, bo na rynku mnóstwo jest oszustów, akurat miałem okazję oglądać z boku zmagania podczas rozkręcania swojego biznesu, ale kurcze..pułapek i naciągaczy jest wielu.
If you are going through hell, keep going.
Nowy(a) na forum

Trzeba stworzyć dobry biznes plan. Przeanalizować rynek i otworzyć coś na co będzie popyt. Osoba "zielona" musi pogłówkować żeby wszystko poszło dobrze. Lepiej się kogoś poradzić.
Nowy(a) na forum

Ja swój biznes otworzyłam, składając wniosek do dotację. Napisałam ładny biznesplan, rpzedstwiłam swój pomysł na firmę i oto w ten sposób oferuję wysyłka do niemiec przez moją firmę kurierską.
Bywalec

Przede wszystkim trzeba się dobrze do tego przygotować jeszcze przed rozpoczęciem działalności - krok po kroku opisać co należy zrobić, jakie opłaty musimy uiścić etc. Oprócz biznesplanu przyda się właśnie taka organizacja. Nie można także zapominać o działaniach promocyjnych, warto wcześniej przygotować swoją stronę internetową. Korzystne dla nas byłoby stworzenie wirtualnej wycieczki, tzw. google business view, ponieważ może to nas wyróżnić i znacznie przyciągnięcie klientów. Zwiększa się też wtedy nasza widoczność w wyszukiwarce Google co również jest dużym atutem.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość