Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
jak otworzyć własny biznes?

Post autor: kaponiec »

Witam, temat niby popularny, ale tak naprawdę większość z nas nie wie jak założyć własny biznes... Rozkręcenie go, promocja i sfinansowanie to już osobna bajka. Jednakże po to właśnie powstała platforma https://interne.st/blog/. Specjaliści pomogą Ci ocenić potencjał rynkowy, dopracować pomysł, wybrać model biznesowy oraz za pomocą crowdfundingu sfinansować projekt ! Wszystko na jednej platformie. Zapraszamy : )
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Crispin »

Myślę, że jak się nie jest pewnym tego jak ruszyć z nową firmą, działalnością to rzeczywiście najlepiej to powierzyć fachowcom, mój brat korzystał z pomocy mennicy (jak brzmi dumnie! ;)) http://www.cc.mennica.com.pl/oferta/doradztwo-biznesowe/ i też był bardzo zadowolony., wszystko mega profeska.
Warto zawsze poszukać i sprawdzić parę opcji, popytać wśród ludzi jakie są opinie o danym doradcy, bo na rynku mnóstwo jest oszustów, akurat miałem okazję oglądać z boku zmagania podczas rozkręcania swojego biznesu, ale kurcze..pułapek i naciągaczy jest wielu.
If you are going through hell, keep going.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: twojtyp »

Trzeba stworzyć dobry biznes plan. Przeanalizować rynek i otworzyć coś na co będzie popyt. Osoba "zielona" musi pogłówkować żeby wszystko poszło dobrze. Lepiej się kogoś poradzić.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: roksanapichasiewicz »

Ja swój biznes otworzyłam, składając wniosek do dotację. Napisałam ładny biznesplan, rpzedstwiłam swój pomysł na firmę i oto w ten sposób oferuję wysyłka do niemiec przez moją firmę kurierską.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: olubin »

Przede wszystkim trzeba się dobrze do tego przygotować jeszcze przed rozpoczęciem działalności - krok po kroku opisać co należy zrobić, jakie opłaty musimy uiścić etc. Oprócz biznesplanu przyda się właśnie taka organizacja. Nie można także zapominać o działaniach promocyjnych, warto wcześniej przygotować swoją stronę internetową. Korzystne dla nas byłoby stworzenie wirtualnej wycieczki, tzw. google business view, ponieważ może to nas wyróżnić i znacznie przyciągnięcie klientów. Zwiększa się też wtedy nasza widoczność w wyszukiwarce Google co również jest dużym atutem.
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM