Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak
Bloki na przylesiu !!!!!

Post autor: Kryzbi »

Ludzie! dzisiaj przejeżdżałem na rowerze przez przylesie.... jadąc spoglądałem i spostrzegłem sypiące się balkony!!! to naprawde jest przerażające.... kto wie może niedługo będzie w wiadomościach że płyta balkonowa zleciała komuś na głowe.. te balkony wiszą na tych prętach... strach przechodzić koło tego.. a co pomyślą inni nie z naszego miasta... to wygląda jak powojenne bunkry 8 piętrowe czy ile one tam mają... normlanie kpiny i hańba dla mieszkańców.. ja ogólnie nie chciał bym tam mieszkać.. a jak bym mieszkał to bym na balkon nie wychodził...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

Kryzbi, ja mieszkam na przylesiu, na jakiej ulicy widziales te balkony? :) imniej wiecej gdzie:)
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

niedaleko kielicha.. a dokładnie nie wiem jaka to ulica... pawia bodajże krucza :P bo tylko te ulicy znam z przylesia ;D
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

to obok kielicha masz tylko Pawia a ulice dalej obok kosciola Orla, a Krucza to ho ho dalej... :)

Na pawiej balkony takie... hmmm nie widzialem szczerze mowiac :D
reeee
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

nie wiem jaka to jest ulica... ale jak się jedzie w strone kielicha to są tam te bloki... takie balkony są jeszcze koło dużego kościoła tam z tymi dzwonami :P bloki są koloru pomarańczowego i troche bialego.. ale to biale to chyba odpadający cynk :D
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

nom widziales ulice Pawia/Orla, moze i sa te balkony na skraju wytrzymalosci, nie wiem nie przyjzalem sie :D ale poogladam sobie moje bloki :D ten bialy, to bialy - nie odpadajacy tynk (jeszcze :D )

[ Dodano: Sob Mar 26, 2005 22:34 ]
nom widziales ulice Pawia/Orla, moze i sa te balkony na skraju wytrzymalosci ;), nie wiem nie przyjzalem sie :D ale poogladam sobie moje bloki :D ten bialy, to bialy - nie odpadajacy tynk (jeszcze :D )
reeee
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

hehe pomyliło mi się :P miało być tynk a nie cynk phehe ale ja dzisiaj jestem zakręcony... to się przypatrz następnym razem ;D Ja mieszkam na ustroniu.. na przylesiu bywam raz na tydzień lub na 2 tygodnie i widze co tam się dzieje a ty nic nie spostrzegłes ?? :D
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Byłem dzisiaj na skraju Lubina od strony przylesia...i też właśnie zwróciłem uwage na nasze brzydkie bloki...naprawde one są okropne...ale cóż zrobić...naszczeście na duchu podniósł mnie jeden wyremontowany blok...bo wyobraziłem sobie że kiedyś wszystkie bedą takie i bedzie wkońcu ładnie wyglądało...:) tylko kiedy to bedzie... :?: :hihi: sam mieszkam na przylesiu ale moge stwierdzić że jest to chyba najbrzydsze osiedle... :( :|
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Kryzbi, rutyna... :D

Alien, w zasadzie... bo najstarsze :|
reeee
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

no może i jest najbrzydsze... ale za to jest największe :P po wybudowaniu tych hipermarketów mogli by się wziąć za remont tych bloków.. to by było chyba najlepsze rozwiązanie ;)
knight-rider
knight-rider

Post autor: knight-rider »

ja jestem z Pawiej ;]
potwierdzam fakt że bloki są w stanie opłakanym.
nic nie poradzimy że spółdzielnia nie ma kasy ;/
na szczeście mieszkam w wieżowcu jeszcze nie tak strasznie wyglądającym :D
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

na szczęscie tych bloków tam jest mało, niektóre są w dobrym stanie, a niektóre to... szkoda gadać :P takie bloki to chyba tylko na ukrainie lub w rocji można spotkać :D
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: PoLa »

Kryzbi... ty jeszcze wiele nie wiesz na temat naszego cudownego przylesia :]
Ja mieszkam właśnie na Pawiej. Blok ma 28 lat i nigdy nie był remontowany... wybudowali go i tak stoi. Tynki się sypią... ale to nic :D one pękają... np. ściana w mojej kuchni ... jest pęknięta na całej długości. a balkony? na Wroniej... dosłownie strach na nie wchodzic.
Właśnie Pawia i Wronia... to były pierwsze bloki na przylesiu... je powinni pierwsze odremontować... ale zaczeli od Legnickiej... od bloków które widać jadąc samochodem drogą na Legnice. grunt stwarzać pozór :]
"Dopomóż dzisiaj odchodzącym chwilom, by jutro były warte wspomnień."
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

grunt stwarzać pozór :]
a czy nie o to chodzi naszym politykom...
reeee
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

jak bylem na przylesiu zrobiłem zdjęcie jednemu z bloków, jak chcecie to moge ją tu dać tylko niech ktoś ją da na jakiś serwer bo mi padł :D Vendro zajmiesz się tym ? :>
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM