Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Maniak

Ludzie! dzisiaj przejeżdżałem na rowerze przez przylesie.... jadąc spoglądałem i spostrzegłem sypiące się balkony!!! to naprawde jest przerażające.... kto wie może niedługo będzie w wiadomościach że płyta balkonowa zleciała komuś na głowe.. te balkony wiszą na tych prętach... strach przechodzić koło tego.. a co pomyślą inni nie z naszego miasta... to wygląda jak powojenne bunkry 8 piętrowe czy ile one tam mają... normlanie kpiny i hańba dla mieszkańców.. ja ogólnie nie chciał bym tam mieszkać.. a jak bym mieszkał to bym na balkon nie wychodził...
Kryzbi, ja mieszkam na przylesiu, na jakiej ulicy widziales te balkony?
imniej wiecej gdzie:)
Maniak

to obok kielicha masz tylko Pawia a ulice dalej obok kosciola Orla, a Krucza to ho ho dalej... 
Na pawiej balkony takie... hmmm nie widzialem szczerze mowiac
Na pawiej balkony takie... hmmm nie widzialem szczerze mowiac
Maniak

nom widziales ulice Pawia/Orla, moze i sa te balkony na skraju wytrzymalosci, nie wiem nie przyjzalem sie
ale poogladam sobie moje bloki
ten bialy, to bialy - nie odpadajacy tynk (jeszcze
)
[ Dodano: Sob Mar 26, 2005 22:34 ]
nom widziales ulice Pawia/Orla, moze i sa te balkony na skraju wytrzymalosci
, nie wiem nie przyjzalem sie
ale poogladam sobie moje bloki
ten bialy, to bialy - nie odpadajacy tynk (jeszcze
)
[ Dodano: Sob Mar 26, 2005 22:34 ]
nom widziales ulice Pawia/Orla, moze i sa te balkony na skraju wytrzymalosci
Maniak

Maniak

Byłem dzisiaj na skraju Lubina od strony przylesia...i też właśnie zwróciłem uwage na nasze brzydkie bloki...naprawde one są okropne...ale cóż zrobić...naszczeście na duchu podniósł mnie jeden wyremontowany blok...bo wyobraziłem sobie że kiedyś wszystkie bedą takie i bedzie wkońcu ładnie wyglądało...
tylko kiedy to bedzie...
sam mieszkam na przylesiu ale moge stwierdzić że jest to chyba najbrzydsze osiedle...

... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Kryzbi, rutyna... 
Alien, w zasadzie... bo najstarsze
Alien, w zasadzie... bo najstarsze
Maniak

Maniak

Kryzbi... ty jeszcze wiele nie wiesz na temat naszego cudownego przylesia :]
Ja mieszkam właśnie na Pawiej. Blok ma 28 lat i nigdy nie był remontowany... wybudowali go i tak stoi. Tynki się sypią... ale to nic
one pękają... np. ściana w mojej kuchni ... jest pęknięta na całej długości. a balkony? na Wroniej... dosłownie strach na nie wchodzic.
Właśnie Pawia i Wronia... to były pierwsze bloki na przylesiu... je powinni pierwsze odremontować... ale zaczeli od Legnickiej... od bloków które widać jadąc samochodem drogą na Legnice. grunt stwarzać pozór :]
Ja mieszkam właśnie na Pawiej. Blok ma 28 lat i nigdy nie był remontowany... wybudowali go i tak stoi. Tynki się sypią... ale to nic
Właśnie Pawia i Wronia... to były pierwsze bloki na przylesiu... je powinni pierwsze odremontować... ale zaczeli od Legnickiej... od bloków które widać jadąc samochodem drogą na Legnice. grunt stwarzać pozór :]
"Dopomóż dzisiaj odchodzącym chwilom, by jutro były warte wspomnień."
a czy nie o to chodzi naszym politykom...grunt stwarzać pozór :]
Maniak

Informacje
Bing [Bot] » 1 gość