Maniak

Znam osobę która jest wielkim fanem zespołu "Ich Troje" dużo osób się z tego śmieje ponieważ nie lubią tego zepołu...można powiedzieć że mi to jest obojętne chciaż też nie przepadam za nimi.... Co sądzicie o tym zespole(...tzn...wiadomo już zakończyli swoją działalnośc) ale chciąłbym wiedziec jakie mają zdanie na ten temat inni ludzie:) 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
hmm... zrobili wielki 'szoł' i udawali zgraną grupkę ludzi. czysta komercja. na zdjęciach i teledyskach ładnie wyglądali, ale tak naprawdę strasznie się 'żarli'. najczystsza komercja. spokojnie mogę się przyznać, że kiedyś szalałam za nimi, ale to było dobrych kilka lat temu, miałam może z 11 lat, wiadomo- gustu muzycznego to sobie nie wyrobiłam wtedy. teraz wyłączam radio czy tv, kiedy lecą ich piosenki... skreśliłam ich ze swojej listy 'ulubionych wykonawców' już dawno. a jeśli chodzi o samą osobę Szanownego Pana Michała W., to spotkałam się z tym, że dziewczyna strasznie go broniła. tłumaczyła 'przeszłością'. ja mam przed oczami tylko wyraz 'komercja'. jak można żyć tak na pokaz?
Impossible is nothing! 
rozyczkaaaa, a no jednak mozna. zgadzam sie z Toba w 100% tyle ze ja tego zespolu nigdy nie trawilem, ani nie bede trawil. na szczescie myslisz sie tylko w jednej kwestii - w niektorych radiach nigdy nie leca ich "przeboje" 
Maniak

Maniak

Tak dużo osób twierdzi...że zrobili show zgarneli kase i odeszli...ale jak jest najlepiej wiedzą ich fani...prawdziwi fani...którzy płakali że odchodzą... www.ichtroje.pl tu była kiedyś strona tego zespołu...teraz zostało pożegnanie z ludzmi...może to dziwne ale dla niektórych ten zespół znaczył bardzo wiele...ja niesądziłem że ludzie mogą się tak przywiązać do zespołu...znam osobe która była fanem tego zespołu jest i bedzie
no cóż...każdy ma swoje gusta

... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak

Dzięki Alien...Ciekawy temat:P Nigdy tu nie pisałem a miałem konto ale na ten temat się wypowiem.
Michał Wiśniewski o Sobie....
1:uważa, że nie potrafi śpiewać, więc musi czymś nadrabiać: "więc zakładam albo się rozbieram"
2:# jest człowiekiem, który niesie radość z tego co robi.
3:Jestem Jaki Jestem....
3... Pytania do Michała...
Chciałby wystąpić z: Kasią Kowalską
Zawód z dzieciństwa: adwokat
Opisz siebie w trzech słowach: Zupełnie szary człowiek.
o Nich....Każde z tej trójki jest inne. Michał to samotnik i oryginał. marzy o wielkiej miłości. Jacek jest młodym mężem i niedawno został ojcem. Justyna studiuje i chciałabym pracować kiedyś z dziećmi niepełnosprawnymi.
Cała trójka z Ich Troje, mimo różnych życiorysów i charakterów, jest zgodna co do jednego - chcą śpiewać melodyjne, płynące z serca piosenki, które będą się podobały ludziom.
Ktos dobże Michałowi kiedyś zaśpiewał....
Niemoralny życia styl
absurdalne wal to w ryj
nago chcesz tu z nami stać
więc stój, a niech gadają...
Starałem się odpowiadać na wasze zarzuty,Jeśli ktos by hciał tu coś wiedziec...Pytaj??
Pozdrawiam...
Ich Troje of The Best!!!
Wiśnia:)
Michał Wiśniewski o Sobie....
1:uważa, że nie potrafi śpiewać, więc musi czymś nadrabiać: "więc zakładam albo się rozbieram"
2:# jest człowiekiem, który niesie radość z tego co robi.
3:Jestem Jaki Jestem....
3... Pytania do Michała...
Chciałby wystąpić z: Kasią Kowalską
Zawód z dzieciństwa: adwokat
Opisz siebie w trzech słowach: Zupełnie szary człowiek.
o Nich....Każde z tej trójki jest inne. Michał to samotnik i oryginał. marzy o wielkiej miłości. Jacek jest młodym mężem i niedawno został ojcem. Justyna studiuje i chciałabym pracować kiedyś z dziećmi niepełnosprawnymi.
Cała trójka z Ich Troje, mimo różnych życiorysów i charakterów, jest zgodna co do jednego - chcą śpiewać melodyjne, płynące z serca piosenki, które będą się podobały ludziom.
Ktos dobże Michałowi kiedyś zaśpiewał....
Niemoralny życia styl
absurdalne wal to w ryj
nago chcesz tu z nami stać
więc stój, a niech gadają...
Starałem się odpowiadać na wasze zarzuty,Jeśli ktos by hciał tu coś wiedziec...Pytaj??
Pozdrawiam...
Ich Troje of The Best!!!
Maniak

Wiśnia:), kazde argumenty i nawet dlugotrwaly terror ta muzyka, nie zmieni mojego zdania na ten temat 
moze lepiej pasuje...
chce byc najbogatszy lub lubie wciskac kity lub bardzo lubie chlopcow etc... zlosliwy humor mam...
chce byc najbogatszy lub lubie wciskac kity lub bardzo lubie chlopcow etc... zlosliwy humor mam...
Maniak

oj Vendro
hehe:) no bądź co bądź... ja nic do niech niemam...
ale dla mnie to wszystko jest takie dziwne...dlaczego w niektórych jest tak dużo nienawiści do tego zespołu...Wam przecież chyba nic nie zrobili...

Maniak

Informacje
Google [Bot] » 1 gość