Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak
Ich Troje

Post autor: Alien »

Znam osobę która jest wielkim fanem zespołu "Ich Troje" dużo osób się z tego śmieje ponieważ nie lubią tego zepołu...można powiedzieć że mi to jest obojętne chciaż też nie przepadam za nimi.... Co sądzicie o tym zespole(...tzn...wiadomo już zakończyli swoją działalnośc) ale chciąłbym wiedziec jakie mają zdanie na ten temat inni ludzie:) :?:
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: rozyczkaaaa »

hmm... zrobili wielki 'szoł' i udawali zgraną grupkę ludzi. czysta komercja. na zdjęciach i teledyskach ładnie wyglądali, ale tak naprawdę strasznie się 'żarli'. najczystsza komercja. spokojnie mogę się przyznać, że kiedyś szalałam za nimi, ale to było dobrych kilka lat temu, miałam może z 11 lat, wiadomo- gustu muzycznego to sobie nie wyrobiłam wtedy. teraz wyłączam radio czy tv, kiedy lecą ich piosenki... skreśliłam ich ze swojej listy 'ulubionych wykonawców' już dawno. a jeśli chodzi o samą osobę Szanownego Pana Michała W., to spotkałam się z tym, że dziewczyna strasznie go broniła. tłumaczyła 'przeszłością'. ja mam przed oczami tylko wyraz 'komercja'. jak można żyć tak na pokaz?
Impossible is nothing! :)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

rozyczkaaaa, a no jednak mozna. zgadzam sie z Toba w 100% tyle ze ja tego zespolu nigdy nie trawilem, ani nie bede trawil. na szczescie myslisz sie tylko w jednej kwestii - w niektorych radiach nigdy nie leca ich "przeboje" ;)
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Mi akurat ten zespół jakoś nie podchodzi... Wiśniewski nie umiał śpiewac i nie umie dalej... chociaż zrobili bardzo dużą kurore... moim zdaniem widzą/słuchaczą podobały się ich teksty a nie to jak on śpiewa :D a teraz jego żonka sobie kupuje majteczki z 1000zl :P
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Tak dużo osób twierdzi...że zrobili show zgarneli kase i odeszli...ale jak jest najlepiej wiedzą ich fani...prawdziwi fani...którzy płakali że odchodzą... www.ichtroje.pl tu była kiedyś strona tego zespołu...teraz zostało pożegnanie z ludzmi...może to dziwne ale dla niektórych ten zespół znaczył bardzo wiele...ja niesądziłem że ludzie mogą się tak przywiązać do zespołu...znam osobe która była fanem tego zespołu jest i bedzie :) no cóż...każdy ma swoje gusta :P :D
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: nezka4a7 »

wisi mi zupełnie ta kwestia
w sumie
koleś zarobił troche, a to że sie sprzedał to akurat trendi, połowa Polaków już była w reality szołach
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Hmm... może i tak... :obled: ale że aż połowa Polaków to niesłyszałem :P
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący
Michał....

Post autor: Wiśnia:) »

Dzięki Alien...Ciekawy temat:P Nigdy tu nie pisałem a miałem konto ale na ten temat się wypowiem.
Michał Wiśniewski o Sobie....
1:uważa, że nie potrafi śpiewać, więc musi czymś nadrabiać: "więc zakładam albo się rozbieram"
2:# jest człowiekiem, który niesie radość z tego co robi.
3:Jestem Jaki Jestem....
3... Pytania do Michała...
Chciałby wystąpić z: Kasią Kowalską
Zawód z dzieciństwa: adwokat
Opisz siebie w trzech słowach: Zupełnie szary człowiek.

o Nich....Każde z tej trójki jest inne. Michał to samotnik i oryginał. marzy o wielkiej miłości. Jacek jest młodym mężem i niedawno został ojcem. Justyna studiuje i chciałabym pracować kiedyś z dziećmi niepełnosprawnymi.
Cała trójka z Ich Troje, mimo różnych życiorysów i charakterów, jest zgodna co do jednego - chcą śpiewać melodyjne, płynące z serca piosenki, które będą się podobały ludziom.

Ktos dobże Michałowi kiedyś zaśpiewał....
Niemoralny życia styl
absurdalne wal to w ryj
nago chcesz tu z nami stać
więc stój, a niech gadają...

Starałem się odpowiadać na wasze zarzuty,Jeśli ktos by hciał tu coś wiedziec...Pytaj??
Pozdrawiam...
Ich Troje of The Best!!!
Wiśnia:)
Wiśnia:)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

:) O wilku mowa Wiśnia no muszę przyznać że bardzo ładny komentarz napisałeś...:) no aż się normalnie zamyśliłem na chwile... :P :D
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Wiśnia:), kazde argumenty i nawet dlugotrwaly terror ta muzyka, nie zmieni mojego zdania na ten temat :)
reeee
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Opisz siebie w trzech słowach: Zupełnie szary człowiek.
O_o

obiektywna ocena przede wszystkim :lol:
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

moze lepiej pasuje...

chce byc najbogatszy lub lubie wciskac kity lub bardzo lubie chlopcow etc... zlosliwy humor mam...
reeee
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

oj Vendro :diabel: hehe:) no bądź co bądź... ja nic do niech niemam... :) :P ale dla mnie to wszystko jest takie dziwne...dlaczego w niektórych jest tak dużo nienawiści do tego zespołu...Wam przecież chyba nic nie zrobili... :P :hihi:
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

nie tyle nienawiści

co, szczerze, odrazy do takiego formatu "kultury" :?

a w kogo żucić kamieniem jak nie w sprawców, widocznych w tv ?
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

może nie format kultury ale pewnego rodzaju show... który niektórych ludzi bawi do dzisiaj...:) niewiem...zaczynam bronić tego zespołu:P ale nie o to mi chodziło...:P
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  3 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM