Freetekk
Freetekk

Post autor: Freetekk »

Nie trfiłeś,nie jestem próbobiorcą. Życzę ci żebyś dostał tą posadę.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mateusz_p_ »

no ja wiem, ze nie jestes próbkobiorca, co to ma do rzeczy ? Przytoczyłem słowa picka, i zdanie mojego ojca, robi na tasmowym na rudnej i widzi co robia z dkj (czytaj: w c*uja walą;p )
Freetekk
Freetekk

w każdym dziale są tacy, którzy walą w ch... i tacy którzy rzetelnie podchodzą do swoich obowiązków, jeśli weźmiesz przykład z tych pierwszych to możesz być spokojny o swój kręgosłup, gorzej z moralnym :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

A ogólnie spawacze i na działach mechanicznych ? Tam to chyba juz roznie, montaz czesci i elementów do maszyn. A co z oddziałami gorniczymi ? górnicy strzałowi itp ?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: gombey »

Najlepiej to idź na... białego :D Oni nie wysilają nadmiernie swoich kręgosłupów :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

to fakt, ale dostan sie :D Raczej po tech ekonom. i tech górnik ciezko byloby. Pytam, zeby wiedziec jakie ewentualnie kursy zrobic, czy gdzie skladac papiery.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: bongo »

mateusz_p skoro twoj ojciec robi na rudnej to niech ci zalatwi na tego probkobiorce...niejest latwo sie dostac poza tym slyszalem ze z tym probkami jest troche roboty...musisz przesiewac itd, idz na elektryka albo telefoniste...
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: suhotnik »

bongo pisze:mateusz_p skoro twoj ojciec robi na rudnej to niech ci zalatwi na tego probkobiorce...niejest latwo sie dostac poza tym slyszalem ze z tym probkami jest troche roboty...musisz przesiewac itd, idz na elektryka albo telefoniste...
Czyli co ?
Jak jest już :trochę roboty" to nie bierze tego ?
Lepiej połóż się w domu, tylko żebyś się z tego leżenia nie przemęczył...
grittz
suhotnik
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

suhotnik, przeczytaj całe 2 strony treści całej rozmowy, dosłownie wyrwałes ostanie dwie wypowiedzi i sam bezsensownie sie wypowiadasz. Jakbym dostał jaką kolwiek robote na dole, to przyjąłbym bez dwóch zdań.

ŻAL.PL
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

bongo pisze:mateusz_p skoro twoj ojciec robi na rudnej to niech ci zalatwi na tego probkobiorce...niejest latwo sie dostac poza tym slyszalem ze z tym probkami jest troche roboty...musisz przesiewac itd, idz na elektryka albo telefoniste...
Hmm... elektryk elektrykowi nie równy. Są tacy co układają kable 6kV na przodkach, tacy co usuwają awarie elektryczne na dole, tacy co obsługują maszynę wyciągową (głównie siedzą na powierzchni ale stawkę mają dołową) oraz tacy co obsługują GST (pracownicy ze stawką powierzchniową) Jak można się domyślić kręgosłup tych pierwszych też dostaje w dupę (mój kolega nabawił się takich problemów na przekładkach), a tych pozostałych już mniej lub wcale. Dwie ostatnie grupy mają natomiast bardzo dużą odpowiedzialność za mniejsze pieniądze.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: przemeks »

Powiedzcie mi jak to jest z tą pracą w KGHM? Bo z tego, co widzę to oferty pracy emitowane sa tylko na ich stronie dokładnie w tym miejscu:

https://www.erekrutacja.kghm.pl/web/guest/2

Z tego, co widze to szukają tylko osób o odpowiednich kwalifikacjach. Wiecie może czy przyjmują osoby, które ukończyły górnicza szkołę zawodową?

Szukałem wzoru podania ale nie mogę znaleźć. Jak myślicie, to podanie o pracę w kopalni będzie ok? Szukałem różnych wzorów w internecie, ale nic nie mogę znaleźć.
Freetekk
Freetekk

niestety innego podania ci nikt juz nie przyjmie, to chyba w miarę logiczne że firma zatrudnia ludzi których akurat potrzebuje.
a z lublina przemeks i tak nie ma przewozów pracowniczych :)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Freetekk pisze: a z lublina przemeks i tak nie ma przewozów pracowniczych :)
Chyba, że do KWK Bogdanka :D

A co do podań to teraz tylko przez internet. Możesz próbować składać w biurach lub wysyłać Pocztą Polską, ale prawdopodobnie odeślą Cię z kwitkiem (lub wyrzucą podanie do kosza).
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: tutifruti99 »

witam, z koncem czerwca konczy mi sie umowa na czas okreslony. musze wiec napisac podanie o przedluzenie umowy. mam takie pytanie czy mozna w tym podaniu napisac ze chce wyzsza grupe?

pytam sie dlatego ze moj prezes jest skapcem i jak tego nie napisze to napewno mi grupy nie podwyzszy.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: gumiś »

Witam,
Czy ktoś z forumowiczów orientuje się na temat pracy i zarobków w firmie MAXAM na chwilę obecną???? Stanowisko: ślusarz-spawacz.
Bardzo proszę o odp sprawa dość pilna!!!! Dziękuję
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM