Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Bywalec

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Czyli co ?bongo pisze:mateusz_p skoro twoj ojciec robi na rudnej to niech ci zalatwi na tego probkobiorce...niejest latwo sie dostac poza tym slyszalem ze z tym probkami jest troche roboty...musisz przesiewac itd, idz na elektryka albo telefoniste...
Jak jest już :trochę roboty" to nie bierze tego ?
Lepiej połóż się w domu, tylko żebyś się z tego leżenia nie przemęczył...
grittz
suhotnik
suhotnik
Nowy(a) na forum

Bywalec

Hmm... elektryk elektrykowi nie równy. Są tacy co układają kable 6kV na przodkach, tacy co usuwają awarie elektryczne na dole, tacy co obsługują maszynę wyciągową (głównie siedzą na powierzchni ale stawkę mają dołową) oraz tacy co obsługują GST (pracownicy ze stawką powierzchniową) Jak można się domyślić kręgosłup tych pierwszych też dostaje w dupę (mój kolega nabawił się takich problemów na przekładkach), a tych pozostałych już mniej lub wcale. Dwie ostatnie grupy mają natomiast bardzo dużą odpowiedzialność za mniejsze pieniądze.bongo pisze:mateusz_p skoro twoj ojciec robi na rudnej to niech ci zalatwi na tego probkobiorce...niejest latwo sie dostac poza tym slyszalem ze z tym probkami jest troche roboty...musisz przesiewac itd, idz na elektryka albo telefoniste...
Nowy(a) na forum

Powiedzcie mi jak to jest z tą pracą w KGHM? Bo z tego, co widzę to oferty pracy emitowane sa tylko na ich stronie dokładnie w tym miejscu:
https://www.erekrutacja.kghm.pl/web/guest/2
Z tego, co widze to szukają tylko osób o odpowiednich kwalifikacjach. Wiecie może czy przyjmują osoby, które ukończyły górnicza szkołę zawodową?
Szukałem wzoru podania ale nie mogę znaleźć. Jak myślicie, to podanie o pracę w kopalni będzie ok? Szukałem różnych wzorów w internecie, ale nic nie mogę znaleźć.
https://www.erekrutacja.kghm.pl/web/guest/2
Z tego, co widze to szukają tylko osób o odpowiednich kwalifikacjach. Wiecie może czy przyjmują osoby, które ukończyły górnicza szkołę zawodową?
Szukałem wzoru podania ale nie mogę znaleźć. Jak myślicie, to podanie o pracę w kopalni będzie ok? Szukałem różnych wzorów w internecie, ale nic nie mogę znaleźć.
Bywalec

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 1 gość