Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Bywalec

Dajcie spokój z Lubinem. Tych co mieli przyjąć to przyjęli. PZ rzecz jasna.Tam panuje najgorsza komuna wśród wszystkich ZG i ciężko się dostać bez wtyki. Do tego jest to kopalnia nierozwojowa i z tego co wiem to najsłabiej płacą. Lepiej pchać się na Rudną lub Sierpol
Jest nowa oferta na elektromontera. Powodzenia 
Nowy(a) na forum

Bywalec

Temat ten nosi tytuł "Praca w KGHM jak się tam dostać???" i powinien dotyczyć pracy w KGHM, Grupie Kapitałowej oraz ewentualnie w firmach kooperujących, a nie być miejscem do poszukiwań jakiejkolwiek pracy dla początkujących spawaczy.
Jeśli chodzi o firmy związane z kombinatem, w których pracują spawacze, to może te będą odpowiednie:
- Energetyka sp. z o.o.
- Zanam,
- Pebeka,
- ZUW Urbex,
- Budmax,
- Sandvik,
- PRGM.
Można też próbować szczęścia w KGHM-ie właściwym tj. ZG Lubin, ZG Rudna, ZG Polkowice-Sieroszowice, HM Legnica, HM Głogów, HM Cedynia, ZWR, Zakład Hydrotechniczny - szanse może niewielkie, ale kto nie próbuje ten nic nie ma.
Jeśli chodzi o firmy związane z kombinatem, w których pracują spawacze, to może te będą odpowiednie:
- Energetyka sp. z o.o.
- Zanam,
- Pebeka,
- ZUW Urbex,
- Budmax,
- Sandvik,
- PRGM.
Można też próbować szczęścia w KGHM-ie właściwym tj. ZG Lubin, ZG Rudna, ZG Polkowice-Sieroszowice, HM Legnica, HM Głogów, HM Cedynia, ZWR, Zakład Hydrotechniczny - szanse może niewielkie, ale kto nie próbuje ten nic nie ma.
Nowy(a) na forum

Bywalec

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Kolega zarzucił nam,że rozmawiamy o firmach nie zwiazanych z KGHM, wiec niech tak będzie. W grudniu złożyłem podanie do Wigropolu, po jakimś czasie wzieli mnie na rozmowe. W czwartek dzwonili do mnie żebym zgłosił sie w sprawie przyjęcia, więc jeśli Ci zależy to jak najszybciej składaj podanie to moze coś z tego będzie. Wolałem zostac w tej firmie co obecnie pracuje bo tam lepiej zarabiam.
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość