Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: jaco1988 »

a ja odnośnie tego spawacza ja mam tylko na MAGA (dodatkowo robie szkole górniczą zaocznie) i też jestem bez doświadczenia gdzie mogli by mnie wziąść może być głogów, polkowice, lubin
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ahmed9009 »

A o jakiej szkole górniczej mówisz?? Ja też robie;p
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Policealna Szkoła Górnicza MCKK zawód: technik górnictwa podziemnego. Mam uprawnienia tylko na MAG i tez szukam pracy co mógłbyś poradzić????
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Ahmed a jak mam uprawnienia tylko na MAG i też jestem bez doświadczenia gdzie znajde jakas robote?? Może być Głogów, Polkowice i Lubin
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: damian398 »

raczej w żadnej firmie nie znajdziesz tym bardziej ze masz jedna metodę. Ja z dwoma nie mogę znaleźć pracy. muszę chyba isc na czarno robic w jakims warsztacie samochodowym albo cos podobnego bo naprawdę ciezko bez doswiadczenia cos dorwac. zostaja tylko znajomosci albo rodzina w jakiejs firmie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: tutifruti99 »

Witam, mam pytanie czy kurs na operatora pojazdów do przewozu - małej
mocy w MCKK jest to kurs na land rovera, toyote itp. do przewozu osob?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kurak »

w sprawie rekrutacji na elektromontera pod ziemią o/ ZG z dnia 19.01.2011 to dzwoniłem do kadr i Pani mi powiedziała, że zatrudnienia na wszystkie stanowiska są wstrzymane.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: glowacz »

kurak, a ja dzwoniłem jakieś 2 tygodnie temu w tej samej sprawie, powiedziano mi że dwie osoby na te stanowisko juz zatrudniono i że wiecej nic na ten temat nie wiadomo.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: gombey »

Dajcie spokój z Lubinem. Tych co mieli przyjąć to przyjęli. PZ rzecz jasna.Tam panuje najgorsza komuna wśród wszystkich ZG i ciężko się dostać bez wtyki. Do tego jest to kopalnia nierozwojowa i z tego co wiem to najsłabiej płacą. Lepiej pchać się na Rudną lub Sierpol :) Jest nowa oferta na elektromontera. Powodzenia :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Mogł♥by mi ktośwypisac kilka irm gdzie bym mogl szukac pracy jako spawacz. Znalazlem już kilka ale nadal napewno to nie wszystkie. Moze byc KGHM lubin, polkowice, zielona gora
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Temat ten nosi tytuł "Praca w KGHM jak się tam dostać???" i powinien dotyczyć pracy w KGHM, Grupie Kapitałowej oraz ewentualnie w firmach kooperujących, a nie być miejscem do poszukiwań jakiejkolwiek pracy dla początkujących spawaczy.

Jeśli chodzi o firmy związane z kombinatem, w których pracują spawacze, to może te będą odpowiednie:

- Energetyka sp. z o.o.
- Zanam,
- Pebeka,
- ZUW Urbex,
- Budmax,
- Sandvik,
- PRGM.

Można też próbować szczęścia w KGHM-ie właściwym tj. ZG Lubin, ZG Rudna, ZG Polkowice-Sieroszowice, HM Legnica, HM Głogów, HM Cedynia, ZWR, Zakład Hydrotechniczny - szanse może niewielkie, ale kto nie próbuje ten nic nie ma.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

ogólnie to złożyłem już ok 15 podań ale nikt nie daje żadnych oznak zainteresowania.

Najwidoczniej zostaje spawanie w jakiejś prywatnej firmie budowlanej.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Wiesz... zawsze możesz zacząć od tej prywatnej firmy budowlanej, zdobyć doświadczenie, zrobić uprawnienia na pozostałe metody spawania i po 2-3 latach znów starać się o przyjęcie do porządnej firmy lub wyjechać za granicę.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

no tylko ze w takich firmach to jeszcze nie widzialem zeby ktos pracowal na umowe :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ahmed9009 »

Kolega zarzucił nam,że rozmawiamy o firmach nie zwiazanych z KGHM, wiec niech tak będzie. W grudniu złożyłem podanie do Wigropolu, po jakimś czasie wzieli mnie na rozmowe. W czwartek dzwonili do mnie żebym zgłosił sie w sprawie przyjęcia, więc jeśli Ci zależy to jak najszybciej składaj podanie to moze coś z tego będzie. Wolałem zostac w tej firmie co obecnie pracuje bo tam lepiej zarabiam.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  3 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM