Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Paawell »

Czy ktos z was skladal aplikacje na poczatku stycznia na stanowisko slusarz-mechanik na Rudna?? Czy do kogos sie odezwali??
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: glowacz »

witam, mam pytanie czy do kogoś się odzywali z lubina po drugiej turze castingu na elektromontera ( z 19 , 20-go stycznia?) . nie wiem czy mam się jeszcze łudzić:)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kurak »

glowacz pisze:witam, mam pytanie czy do kogoś się odzywali z lubina po drugiej turze castingu na elektromontera ( z 19 , 20-go stycznia?) . nie wiem czy mam się jeszcze łudzić:)
wciąż cisza
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: manamanah »

mam pytanie żeby złożyc podanie do kghm mozna zrobic to listownie wysyłając pod adres kopalni tak? I co trzeba wysłać CV i list motywacyjny? Czy coś jeszcze?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: gombey »

Ja jak składałem kiedyś podania listownie to oprócz CV i listu motywacyjnego wysyłałem jeszcze ksera świadectw, dyplomów, uprawnień itp. Obecnie do wysyłania podań służy strona www.erekrutacja.kghm.pl . Kandydat wybiera stanowisko, które go interesuje i wypełnia stosowny kwestionariusz. Zdarzają się tam czasem ogłoszenia na które można odpowiadać również listownie. Jest w nich wtedy napisane co ma taka aplikacja zawierać i gdzie ją wysłać.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: glowacz »

gombey pisze:Dopiero od stycznia zaczynam więc dokładnie Ci nie opowiem. Praca jako elektromonter polega zazwyczaj na przeglądach, konserwacji itp. oraz na lokalizacji i usuwaniu usterek instalacji i urządzeń elektrycznych :) Jak rozpocznę pracę i nieco się wdrożę w nowe obowiązki to mogę poopowiadać co i jak :)
I jak "gombey" pracuje się w kopalni, napisz jakieś wrażenia, i coś o pierwszej wypłacie , jak możesz:) na czym polega Twoja praca?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: gombey »

Witam.
Z racji, że jestem na oddziale szybowym i jestem przydzielony do ekipy dołowej zajmuję się głównie usuwaniem awarii elektrycznych, i utrzymaniem ruchu urządzeń podszybia (wrota szybowe, pomosty, demagi itp.), podziemnych wentylatorów i pomp odwadniających. Zdarza się czasem położyć jakiś kabel, ale nie ma tyle takiej roboty co na oddziałach przodkowych. Oddział mój zajmuje się również obsługą elektryczną maszyny wyciągowej, GST (główna stacja transformatorów) a docelowo także stacji wentylatorów głównych oraz stacji klimatyzacyjnej, które niedługo mają zostać oddane do ruchu. Czasem przerzucają mnie do innych ekip (np. pierwsze dwa dni byłem na maszynie wyciągowej, a teraz przez tydzień będę na GST). Trzeba się dużo uczyć bo kierownik wymaga. Co do kasy to póki co dostałem wypłatę tylko za jakieś 2,5 tygodnia (jestem przyjęty od 12 stycznia) więc jeszcze nie wiem ile naprawdę tego będzie. Póki co nie chodzę jeszcze na zmiany i świętówki więc pewnie na początek bez kokosów. Wrażenie ogólne... pozytywne :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: pietro997 »

Witam wszystkich;) orientuje sie może ktos ile dokładnie kosztuje 2 letnie technikum górnicze w Lubinie? zaoczne , bo chce iśc na tą szkołe, i od kiedy ona sie zaczyna.Pozdrawiam
Technikum górnicze 2 letnie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mateusz_p_ »

mckk.pl, 150zł za miesiac.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: damian398 »

Witam.

Może ktoś poradzić gdzie szukać pracy jako spawacz (bez doświadczenia). Dostałem właśnie książeczkę spawacza ale nigdzie nie chcą przyjmować bez doświadczenia. Mam uprawnienia na elektrodę i półautomat. Jeśli ktoś by mógł pomóc bardzo proszę o jakieś informacje. Jestem osobą młodą i też to jest pewne utrudnienie w zdobyciu pracy w zawodzie spawacz.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: STxPawlo »

może Trawos?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ahmed9009 »

chodzi Ci o firmy w rejonie Lubina czy innych miejscowosci?? Jesli chodzi Ci o Głogow lub Polkowice to moge Ci pomóc, bo pracuje jako spawacz i jestem troche obyty w tym temacie:)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

tak poszukuję pracy w okolicy głogowa bo obecnie tu mieszkam.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ahmed9009 »

Spróbuj złożyc podanie do Remy, siedziba jest koło Huty 1, tam jako spawacz masz duże szanse, ostatnio było bardzo dużo przyjęć, brali każdego prawie. Są też przyjęcia do Zanam Legmet, oni mają fabryke w Polkowicach, ale wiem ze na hucie też maja roboty i siedzibe. W zanamie ladnie zarabiają. Możesz też probowac do Montaremu, ASP i do Famaby, ale w tej ostatniej wydaje mi sie,że masz małe szanse na przyjęcie, bo tam z reguły jak przyjmuja to mało osób i tylko tych najlepszych. Wiem ze ostatnio było 15 osób na rozmowach. Jak będziesz jeszcze czegos potrzebował to pisz.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

wiec tak:

Remy - zainteresowane były lecz w ostateczności odrzuciły mnie.
Zanam - nie daje odpowiedzi gdzieś od 2 tygodni.
Montar - nie składałem podania.
ASP - nie składałem podania.
Famaba - byłem na kastingu w sobotę wiec jeszcze nie znam ostatecznego wyniku.

a jakieś orientacyjne zarobki spawacza ?
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  3 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM