Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: suhotnik »

Zapa pisze:
suhotnik pisze:Potzrebny jest dozór górniczy w PUGiB-ie. Może kogoś interesuje :)
a skąd to info i na jaką budowę?
Potrzebują dozór ale z "papierami". Czyli staż i zatwierdzenia.
grittz
suhotnik
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: goku »

witam. dostalem list z kopalni po 3 miesiacach oczekiwan o tresci "Proszę o zgłoszenie się w dniu ........ o godz.10.00 na szyb SW-1, sala szkoleniowa nr 12 na egzamin kwalifikacyjny

Na stanowisko: Ślusarz mechanik maszyn i urządzeń górniczych pod ziemią w Dziale Szybów i Urządzeń Głównych MM.

Proszę o posiadanie długopisu, dokumentu tożsamości oraz kserokopii kompletu dokumentów potwierdzających wykształcenie,

staż pracy oraz posiadane kwalifikacje." czy ktos powie mi cos wiecej na ten temat? po co mi tam dlugopis? dostane jakis test?.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: agugu »

cześć ludziska,
ehh zaraz mi 2 lata stuknie jak się staram do zwr dostać i nic... w lutym było już blisko bo zaprosili na rozmowę, rozmowa była o pierdołach... a potem list że przykro ale nie ma możliwości...
jestem po przeróbce ale najwyraźniej nie jest to dostateczny argument dla kierownictwa :(
związki nic nie pomogły a znajomości brak - jak jeszcze można do nich dotrzeć? na zwr ogłoszenia ukazują się bardzo sporadycznie :(
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: pawlo »

Hej ja również dostałem taka wiadomość ,ze mam się zgłosić na sw-1 sala szkoleniowa z długopisem. Pytałem kolesi to bedzie jakis egzamin z wiedzy mechanicznej ponoć ,ale ile w tym prawdy to nie wiem....
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: goku »

no mi sie tez tak wydaje. z tym ze ja nie mam nic wspolnego z kopalnia tylko zawod mechaniczny a mimo to mnei zaprosili na rozmowe. wydaje mi sie ze to tylko "pic na wode" a i tak do zg dostanie sie jakis synus gornika...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: marcheww »

hello dostał ktoś takiego mejla z KGHM " Miło nam poinformować, że Twoja aplikacja została zakwalifikowana do procesu rekrutacyjnego na stanowisko np: "Magazynier" i czy później odezwali się do was i wezwali na rozmowę. :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: STxPawlo »

Też dostałem taką wiadomość. To chyba potwierdzenie, że mają Cię już w systemie w swoim jak będą wybierać kandydatów na rozmowę kwalifikacyjną.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: agugu »

a odezwali się od razu po wysłaniu kwestionariusza czy też tuż przed upływem terminu do kontaktu?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: STxPawlo »

chyba dzień po wysłaniu kwestionariusza
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Robson177 »

Panowie dajcie znać jak Wam poszło na rozmowach kwalifikacyjnych, o co pytają? z czego jest test ? Jak wygląda rekrutacja?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Robson177 »

Panowie dajcie znać jak Wam poszło na rozmowach kwalifikacyjnych, o co pytają? z czego jest test ? Jak wygląda rekrutacja?
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: observer »

Najlepiej jednak mieć ZiP. To w KGHM-ie jest w dalszym ciągu bardzo skuteczne. Nic się nie zmieniło od 30-tu lat. I do póty będzie to firma państwowa to się nie zmieni.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: marp »

mam pytanie do kolegow ktorzy otrzymali wiadomosci wiadomej tresci czyli: "miło nam ble ble.........." I co odezwał sie ktoś do was?? a jesli nie to w jakim czasie powinien sie ktos odezwac po otrzymaniu takiej informacji? pozdrawiam
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kacper »

witam, ja również dostałam taką wiadomość.
kkkkmmmm
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: marcheww »

Witam, z tego co się dowiedziałem z pewnych kadrowych źródeł bo sam dzwoniłem to jest tak że - zbiera się komisja rekrutacyjna i wybierają osoby na rozmowy kwalifikacyjne na dane stanowisko. Trzeba czekać na telefon do terminu jaki jest określony w ogłoszeniu że np: nie odezwa się do 19 listopada to nie zostałeś przyjęty. :)
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM