Potrzebują dozór ale z "papierami". Czyli staż i zatwierdzenia.Zapa pisze:a skąd to info i na jaką budowę?suhotnik pisze:Potzrebny jest dozór górniczy w PUGiB-ie. Może kogoś interesuje
Nowy(a) na forum

witam. dostalem list z kopalni po 3 miesiacach oczekiwan o tresci "Proszę o zgłoszenie się w dniu ........ o godz.10.00 na szyb SW-1, sala szkoleniowa nr 12 na egzamin kwalifikacyjny
Na stanowisko: Ślusarz mechanik maszyn i urządzeń górniczych pod ziemią w Dziale Szybów i Urządzeń Głównych MM.
Proszę o posiadanie długopisu, dokumentu tożsamości oraz kserokopii kompletu dokumentów potwierdzających wykształcenie,
staż pracy oraz posiadane kwalifikacje." czy ktos powie mi cos wiecej na ten temat? po co mi tam dlugopis? dostane jakis test?.
Na stanowisko: Ślusarz mechanik maszyn i urządzeń górniczych pod ziemią w Dziale Szybów i Urządzeń Głównych MM.
Proszę o posiadanie długopisu, dokumentu tożsamości oraz kserokopii kompletu dokumentów potwierdzających wykształcenie,
staż pracy oraz posiadane kwalifikacje." czy ktos powie mi cos wiecej na ten temat? po co mi tam dlugopis? dostane jakis test?.
Nowy(a) na forum

cześć ludziska,
ehh zaraz mi 2 lata stuknie jak się staram do zwr dostać i nic... w lutym było już blisko bo zaprosili na rozmowę, rozmowa była o pierdołach... a potem list że przykro ale nie ma możliwości...
jestem po przeróbce ale najwyraźniej nie jest to dostateczny argument dla kierownictwa
związki nic nie pomogły a znajomości brak - jak jeszcze można do nich dotrzeć? na zwr ogłoszenia ukazują się bardzo sporadycznie
ehh zaraz mi 2 lata stuknie jak się staram do zwr dostać i nic... w lutym było już blisko bo zaprosili na rozmowę, rozmowa była o pierdołach... a potem list że przykro ale nie ma możliwości...
jestem po przeróbce ale najwyraźniej nie jest to dostateczny argument dla kierownictwa
związki nic nie pomogły a znajomości brak - jak jeszcze można do nich dotrzeć? na zwr ogłoszenia ukazują się bardzo sporadycznie
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Początkujący

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Witam, z tego co się dowiedziałem z pewnych kadrowych źródeł bo sam dzwoniłem to jest tak że - zbiera się komisja rekrutacyjna i wybierają osoby na rozmowy kwalifikacyjne na dane stanowisko. Trzeba czekać na telefon do terminu jaki jest określony w ogłoszeniu że np: nie odezwa się do 19 listopada to nie zostałeś przyjęty. 
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość