Nowy(a) na forum

Początkujący

Początkujący

Krzepa firm na kopalni jest wiele.Najbardziej znane to PUGiB,Zanam,MAXAM,INOVA,DESIM,WIGROPOL,TRAWOS,ATLAS,MINEMASTER i wiele innych,oraz oczywiście PeBeKa.Wszystkie firmy są podwykonawcami KGHM.Są to różne roboty:Przygotowawcze(przodki),elektryczne,przebudowy starych chodników,budowa rurociągów,budowa tam wentylancyjnych,budowy róznych rozdzieni i komór oraz obsługa sprzętu ZG(mechanika,hydraulika,obsługa sprzętu gaśniczego).
Nowy(a) na forum

Początkujący

Krzepa Trawos zajmuje się głównie transportem,więc musiałbyś mieć upoważnienia na landka.Z tego co wiem to ostatnio zwolnili sporo osób.Mieli ekipe murarzy,ale ze względu na brak roboty tych najlepszych tylko zostawili.Z PUGiBem też nie jest zbyt kolorowo-wysyłają chłopaków na przymusowe urlopy ze względu na brak robót.Sam chciałem się tam przenieść,ale w tym momencie to nierealne.Jak jest z PeBeKa nie wiem gdyż nie interesuje mnie ta firma.Z tamtąd nie da się przejść do ZG.
Nowy(a) na forum

Początkujący

Nowy(a) na forum

Początkujący

Nowy(a) na forum

Zdażały Wam się wszelkiego rodzaju dolegliwość z momentem zjazdu na dół? Zasłabnięcia, bóle brzucha, zawroty głowy? Nie ma co się oszukiwać, prędkość 12m/s czy 16m/s jest dużym obciążeniem dla organizmu. Niedawno znajomego wywozili na powierzchnię bo zasłabł podczas zjazdu. Teraz przechodzi wszystkie badania, jak narazie wszystko wskazuję, że nie ma przeciwskazań do zjazdów. Do zasłabnięcia doszło już dwukrotnie.
Początkujący

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Początkujący

Początkujący

Informacje
0 użytkowników » 1 gość