Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: krzepa8 »

moglby mi ktos wypisac wszystkie firmy jakie zna ktore pracuja pod ziemia i czym sie zajmuja? z gory dzieki.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Martinez »

Dzięki Krzys ale jeszcze się nie dostłem,tylko dzwonili że kwalifikują moje podanie do przyjęcia.Maxam zajmuje się robotami strzałowymi.Całkiem dobra firma.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Krzepa firm na kopalni jest wiele.Najbardziej znane to PUGiB,Zanam,MAXAM,INOVA,DESIM,WIGROPOL,TRAWOS,ATLAS,MINEMASTER i wiele innych,oraz oczywiście PeBeKa.Wszystkie firmy są podwykonawcami KGHM.Są to różne roboty:Przygotowawcze(przodki),elektryczne,przebudowy starych chodników,budowa rurociągów,budowa tam wentylancyjnych,budowy róznych rozdzieni i komór oraz obsługa sprzętu ZG(mechanika,hydraulika,obsługa sprzętu gaśniczego).
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Interesuja mnie 3 firmy Trawos, PUGiB oraz PeBeKa jakbys mogl to napisz czym sie zajmuja na dole. Mam jeszcze pytanko lepiej jest skladac podanie o prace osobiscie czy elektronicznie czy nie ma to wiekszego znaczenia?
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Krzepa Trawos zajmuje się głównie transportem,więc musiałbyś mieć upoważnienia na landka.Z tego co wiem to ostatnio zwolnili sporo osób.Mieli ekipe murarzy,ale ze względu na brak roboty tych najlepszych tylko zostawili.Z PUGiBem też nie jest zbyt kolorowo-wysyłają chłopaków na przymusowe urlopy ze względu na brak robót.Sam chciałem się tam przenieść,ale w tym momencie to nierealne.Jak jest z PeBeKa nie wiem gdyż nie interesuje mnie ta firma.Z tamtąd nie da się przejść do ZG.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: krzys55 »

Martinez a mozesz podac siedzibe firmy Maxam i na jakisz szybach działa ta firma .Jak juz dzwonili ze kwalifikuja twoje podanie do przyjecia to chyba bedzie dobrze.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Oni mają siedzibe koło Chocianowa w Duninowie.Ale ja składałem podanie na szyb św.Jakub.W drugim nowym budynku chyba pod 215.Oni wymagają kurs na ładowarki i staż 18miesięcy pod ziemią.Pod tym kursem jest również obsługa SWS(samojezdny wóz strzałowych).
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Jakie stanowisko masz miec w tym MAXAMIE?
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Operator SWS-a.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mateusz_p_ »

Zdażały Wam się wszelkiego rodzaju dolegliwość z momentem zjazdu na dół? Zasłabnięcia, bóle brzucha, zawroty głowy? Nie ma co się oszukiwać, prędkość 12m/s czy 16m/s jest dużym obciążeniem dla organizmu. Niedawno znajomego wywozili na powierzchnię bo zasłabł podczas zjazdu. Teraz przechodzi wszystkie badania, jak narazie wszystko wskazuję, że nie ma przeciwskazań do zjazdów. Do zasłabnięcia doszło już dwukrotnie.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Nigdy nie miałem z tym problemu.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kamil_28 »

i jak dostał się ktoś z was lub waszych znajomych na sieroszowice na tego operatora lub mechanika??????
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mxxx40 »

Ja niestety sie nie dostałem,bynajmniej nie dzwonili domnie:/
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Do mnie też się nie odezwali.Widocznie zbyt niskie kwalifikacje posiadam.Ale i tak się nie poddam!
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Do dziś można było składać podania na Rudną na mechanika.Złożyłem-czekam.
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM