Początkujący

Nowy(a) na forum

z te go co widzę to najlepszym sposobem aby się dostać do zg to jest szkoła mckk.ta jednoroczna co ma się praktyki w tygodniu w kopalni i podpisuje się umowe w tej szkole że po skończeniu jej zostajemy przyjęci do któreś kopalni.Nie pamiętam ile się płaci za nią.Tylko jeśli ktoś już gdzieś pracuje to trochę lipa żeby pogodzić szkolę,praktyki i pracę.osobiście znam 4 kolesi którzy po tej szkole normalnie zostali przyjęci.ostatni koleś skończył tą szkołę czerwiec-lipec 2009 i widziałem go teraz niedawno na szybie pol-sier.(ten co się jedzie na przemków-chocianów).niby w umowie jest że po skończeniu szkoły kopalnia ma rok czasu na przyjęcie ale znam kolesia który czekał jakieś 1,5roku aż go przyjmą.
Początkujący

Początkujący

Witam dzisiaj miałem pierwszy dzień praktyki na Polkowicach zachodnich na od dziele C-30-A (komora) było super zmiana ok sztygar wyluzowany no i jak na pierwszy zjazd było ciekawie i fajnie.Powiem jedno nie wyobrażam sobie innej pracy.Fabryki to jedno wielki gówno. Kopalnia ma swój klimat i specyficzne działania na człowieka oczywiście pozytywne by najmie ja tak odczułem to.
Picek30
Nikt nie mówił że będzie łatwo
Początkujący

Początkujący

Witam
Myślę że ten tydzień będzie przełomowy dla tych którzy byli na rozmowach w lutym z tego co wiem kto przeszedł rozmowy ma duże szanse na zatrudnienie jeśli ktoś z was był zadzwońcie do kadr i się dowiedzcie czy pozytywnie przeszła rozmowa ja dzwoniłem i powiedziała że zostałem przydzielony do zatrudnienia.Wiec dzwońcie i pisać co i jak.Podaje nr jak by ktoś nie znał 767486000
Myślę że ten tydzień będzie przełomowy dla tych którzy byli na rozmowach w lutym z tego co wiem kto przeszedł rozmowy ma duże szanse na zatrudnienie jeśli ktoś z was był zadzwońcie do kadr i się dowiedzcie czy pozytywnie przeszła rozmowa ja dzwoniłem i powiedziała że zostałem przydzielony do zatrudnienia.Wiec dzwońcie i pisać co i jak.Podaje nr jak by ktoś nie znał 767486000
Picek30
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Witam wszystkich na forum.
Można wysyłac podania do poszczególnych oddziałów, różnie jednak jest to odbierane. Na rudnej są przyjmowane podania i odpowiadają tylko wybranym, Lubin z regóły nie przyjmóje podań (odsyłają bez rozpatrzenia) byłem też osobiście i nieprzyjeli papierów. Sierpol przyjmuje i odpowiada szybko. Zakład Hydrotechniczny przyjmóje i odpowiada wybranym tak też jest na hutach.
Można wysyłac podania do poszczególnych oddziałów, różnie jednak jest to odbierane. Na rudnej są przyjmowane podania i odpowiadają tylko wybranym, Lubin z regóły nie przyjmóje podań (odsyłają bez rozpatrzenia) byłem też osobiście i nieprzyjeli papierów. Sierpol przyjmuje i odpowiada szybko. Zakład Hydrotechniczny przyjmóje i odpowiada wybranym tak też jest na hutach.
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Witam!tutifruti99 pisze:ja chyba przeszedlem dobrze rozmowe kwal tzn. o nic mnie nie pytali tylko jak sie nazywam i o jakis [...] gadalismy hehe:) a was o co dokladnie pytali? zadzwonie pozniej
Cos mi ta rozmowa trąci znajomościami
A tak poważnie to nie zauważyłem chętnych do JRGH - a może coś przeoczyłem? Jeżeli ktoś pracuje, próbował się dostać lub próbuje to proszę o opinie, wskazówki itp.
Pozdrawiam wszystkich w to słoneczne przedpołudnie.
redes07
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Początkujący

Witam chciał bym za pytać czy może do kogoś dzwoniły kadry z ZG RUDNA bo zbliża się koniec miesiąca a tu cisza i cisza. To czekanie doprowadzi mnie do ciężkiej depresji hehe ile można czekać na odpowiedz.Jak byłem w kadrach w poniedziałek to powiedziała mi że rozmowę przeszedłem pozytywnie i moje dokumenty poszły do Dyrektora o podpis do przyjęcia tylko co cały tydzień podpisuje już jestem głupi sam nie wiem komu wierzyć.Może z was też ktoś ma taką sytuację?
Picek30
Początkujący

Nowy(a) na forum

Informacje
pita » 1 gość