Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Martinez »

Rozumiem że pz znaczy że idzie na pezety czyli Polkowice zachodnie(polkowice dolne).Gratulacje.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kamil_28 »

z te go co widzę to najlepszym sposobem aby się dostać do zg to jest szkoła mckk.ta jednoroczna co ma się praktyki w tygodniu w kopalni i podpisuje się umowe w tej szkole że po skończeniu jej zostajemy przyjęci do któreś kopalni.Nie pamiętam ile się płaci za nią.Tylko jeśli ktoś już gdzieś pracuje to trochę lipa żeby pogodzić szkolę,praktyki i pracę.osobiście znam 4 kolesi którzy po tej szkole normalnie zostali przyjęci.ostatni koleś skończył tą szkołę czerwiec-lipec 2009 i widziałem go teraz niedawno na szybie pol-sier.(ten co się jedzie na przemków-chocianów).niby w umowie jest że po skończeniu szkoły kopalnia ma rok czasu na przyjęcie ale znam kolesia który czekał jakieś 1,5roku aż go przyjmą.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Kamil niestety po tej szkole,na chwile obecną,już nie masz gwarancji przyjęcia.Gdyby był sam bym tam poszedł.Myślałem żeby dogadać się w firmie że tylko 3zmiany będe robił,ale w takiej sytuacji nie ma to sensu.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: picek30 »

Witam dzisiaj miałem pierwszy dzień praktyki na Polkowicach zachodnich na od dziele C-30-A (komora) było super zmiana ok sztygar wyluzowany no i jak na pierwszy zjazd było ciekawie i fajnie.Powiem jedno nie wyobrażam sobie innej pracy.Fabryki to jedno wielki gówno. Kopalnia ma swój klimat i specyficzne działania na człowieka oczywiście pozytywne by najmie ja tak odczułem to.
Picek30

Nikt nie mówił że będzie łatwo
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Musze się z Tobą zgodzić Picek.Kopalnia ma specyficzny klimat i mnie on rówierz przypadł do gustu.Praca jest ciekaw i różni się od tej na powierzchni(fabrykach,magazynach).Miło by było gdybyśmy kiedyś spotkali się na barbórce jako pracownicy ZG i pogadali o pierwszych zjazdach.Pozdrowionka.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Witam

Myślę że ten tydzień będzie przełomowy dla tych którzy byli na rozmowach w lutym z tego co wiem kto przeszedł rozmowy ma duże szanse na zatrudnienie jeśli ktoś z was był zadzwońcie do kadr i się dowiedzcie czy pozytywnie przeszła rozmowa ja dzwoniłem i powiedziała że zostałem przydzielony do zatrudnienia.Wiec dzwońcie i pisać co i jak.Podaje nr jak by ktoś nie znał 767486000
Picek30

Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kurak »

nie wiem czy było już w tym temacie, bo trochę tych stron jest, ale czy można wysyłać im cv i listy motywacyjne bez jakiegokolwiek konkursu, rekrutacji ? pozdrawiam
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Adam16-88 »

Witam wszystkich na forum.
Można wysyłac podania do poszczególnych oddziałów, różnie jednak jest to odbierane. Na rudnej są przyjmowane podania i odpowiadają tylko wybranym, Lubin z regóły nie przyjmóje podań (odsyłają bez rozpatrzenia) byłem też osobiście i nieprzyjeli papierów. Sierpol przyjmuje i odpowiada szybko. Zakład Hydrotechniczny przyjmóje i odpowiada wybranym tak też jest na hutach.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: tutifruti99 »

ja chyba przeszedlem dobrze rozmowe kwal tzn. o nic mnie nie pytali tylko jak sie nazywam i o jakis <font color=red>[...]</font> gadalismy hehe:) a was o co dokladnie pytali? zadzwonie pozniej
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: redes07 »

tutifruti99 pisze:ja chyba przeszedlem dobrze rozmowe kwal tzn. o nic mnie nie pytali tylko jak sie nazywam i o jakis [...] gadalismy hehe:) a was o co dokladnie pytali? zadzwonie pozniej
Witam!

Cos mi ta rozmowa trąci znajomościami :usmiech: ale to dobrze bo tylko głupiec nie skorzysta.
A tak poważnie to nie zauważyłem chętnych do JRGH - a może coś przeoczyłem? Jeżeli ktoś pracuje, próbował się dostać lub próbuje to proszę o opinie, wskazówki itp.

Pozdrawiam wszystkich w to słoneczne przedpołudnie.
redes07
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Znajomosci moze i jakies sa ale jakos sie nie rwia do pomocy..Dzwonilem do kadr i jeszcze nei zostalem przydzielony do zatrudnienia. Kogos moze przyjeli? I jak z tymi pytaniami na rozmowie kwal. o co was pytali?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Adam16-88 »

Witam wszystkich na forum.
Koledzy operatorzy zapewne każdy już widział z starających się dostac do KGHM opublikowano nowe ogłoszenia, dostarczac dokumenty i do pracy rodacy.
Pozdrawiam
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Witam chciał bym za pytać czy może do kogoś dzwoniły kadry z ZG RUDNA bo zbliża się koniec miesiąca a tu cisza i cisza. To czekanie doprowadzi mnie do ciężkiej depresji hehe ile można czekać na odpowiedz.Jak byłem w kadrach w poniedziałek to powiedziała mi że rozmowę przeszedłem pozytywnie i moje dokumenty poszły do Dyrektora o podpis do przyjęcia tylko co cały tydzień podpisuje już jestem głupi sam nie wiem komu wierzyć.Może z was też ktoś ma taką sytuację?
Picek30

Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Byłem dziś na Sier-polu i złożyłem podanko.Jak wcześniej wysłałem to nie odpisali.Z Rudnej też mi nie odpisali.Tylko Lubin odpisał żę nie ma miejsc i odsyłają podanie bez rozpatrzenia.Zobaczymy co będzie z tym konkursem.Więc czekam...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

w pebeka czy w innych firmach kopalnianych jest potrzebne zaswiadczenie o niekaralnosci?
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM