Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: gosc21 »

Martinez tak dobrze mowisz Jezeli masz szkole Gornicza to musisz miec 10 dni praktyki na oddziale gorniczym i wtedy mozesz przystapic do kursu, jezeli nie masz takiego to 3 lata stazu dolowego :P Ale mysle ze z tym SWSem nie powinienes miec problemow :)
a co do samego Maxam'a to tez slyszalem ze to jedna z lepszych firm na dole :) powodzenia.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mxxx40 »

byłem w tej firmie z podaniem, i w kadrach oraz kierownik powiedzieli mi że gdybym miał staż to odrazu by mnie przyjeli(bo kurs na ładowarki posiadam)ale jak stażu niema to i pracy niema:/przykre ale prawdziwe.Mysle Martinez że w twoim przypadku nie powinno byc problemów,ale pójdziesz to sie przekonasz,powodzenia
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Martinez »

Mxxx napisze tam podanko i może nawet dziś podrzuce.Ochrona wpuściła cię na szyb?Jak byłem na sw-1 to nie chcieli mnie wpuścić bo mam przepustke z Rudnej.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: picek30 »

Czy też jesteście już zmęczeni tym czekaniem na cud hehehe Nic się nie dzieje cisza na stronie KGHM i w telefonie hehehe coś się święci tylko czy coś dobrego?
Picek30

Nikt nie mówił że będzie łatwo
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Picek mam nadzieje że coś dobrego,a coś dobrego dla nas oznacza przyjęcia.Pewnie że to czekanie męczy.Najgorsze że w zasadzie nie ma żadnej gwarancji że cię przyjmą,nawet jak masz najlepsze papiery(kompletne).Wszystko to jest wielką niepewną.Narazie czekamy na ogłoszenia,mam nadzieje że wkrótce się pojawią.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Mxxx byłem w Maxamie.Rzeczywiście pierwsze pytanie to kurs na ładowarki.Papiery mi przjeła(bardzo miła pani sekretariacie na SG)ale musze dowieźć zaświadczenie o niekaralności.Kto wie może się ud i terz będe robił w wiele lepszej firmie.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Zobaczysz będzie dobrze Martinez jeszcze razem się spotkamy w kadrach jak będziemy załatwiać formalności związane z przyjęciem hehehehe i koszmar czekana się skończy.Myślę że dwa lata to za długo buch
Picek30

Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mxxx40 »

No to powodzenia Martinez,oby Cie przyjeli,z tego co słyszałem to maxam to jedna z najlepszych u nas firm dołowych,a i zarobków takich małych wcale nie mają.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Jeden kolega od nas przeszedł do Maxama i jest bardzo zadowolony.Nie wiem tylko jak z tym górnikiem jest na swsa.Jade po zaświadczenie o niekaralności i zobaczymy czy coś z ztego wyjdzie.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Podanko do Maxama już kompletne.Nie jestem tylko pewien co do tego upoważnienia.Niby sws to maszyna przodkowa.Kolega zdał górniczy na kotwiarke i czeka na staż żeby górnika robić.Dałem papiery na przodowe ładowrki i wóz,żeby mi wyrobili upowżnienie.Zobaczymy jak to się zakończy,ale czuje że będe musiał cekać na 3lata pod ziemią.Z drugiej jednak strony strony było by to bezsensowne gdybym nie mógł jeździć wozem nawet pozaprzodkami,a ładowarkami moge.Zobaczymy...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: redes07 »

Witam wszystkich forumowiczów!

Obserwuje to forum od jakiegoś czasu ok. roku. Oczywiście także składałem papiery do KGHM no i oczywiście z mizernym skutkiem. Ale nie o to chodzi.Najbardziej zwróciła moją uwagę determinacja niektórych osób w staraniach o przyjęcie. NIe jestem jedyny chętny i zdeterminowany. Pomimo, iż stanowimy przecież dla siebie konkurencję znakomicie się czuję w tym "forumowym towarzystwie" Pozdrawiam więc wszystkich i powodzenia życzę. To tak duża firma, że przy "sprzyjającym wietrze" znajdzie się miejsce dla wielu z nas.

P.S.
Mam nadzieję, że spotkamy się - przynajmniej z niektórymi
redes07
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Witaj Redes.Ja też mam nadzieje że uda nam się załapać choć nie jest to proste.Staramy się być na bierząco w sytacji przyjęć,przynajmniej z tej strony-nie po znajomości.Pozdrawiam.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: tutifruti99 »

przyjeli mojego kumpla na sierpol (pz). Dzisiaj babeczka z kadr do niego zadzwonila :)
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Na jaki dział i tylko po gratulować mu fajnie ma!
Picek30

Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Adam16-88 »

Witam wszystkich na forum.
Do kolegi tutifruti99. Rozwiń kolego skrót (pz) "pod ziemią" czy też "po znajomości" żartuję sobie oczywiście. Ciesze się że dali szansę jeszcze jednej osobie.
Pozdrawiam
odpowiedz

Informacje

Amazon [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM