a co do samego Maxam'a to tez slyszalem ze to jedna z lepszych firm na dole
Nowy(a) na forum

Martinez tak dobrze mowisz Jezeli masz szkole Gornicza to musisz miec 10 dni praktyki na oddziale gorniczym i wtedy mozesz przystapic do kursu, jezeli nie masz takiego to 3 lata stazu dolowego
Ale mysle ze z tym SWSem nie powinienes miec problemow
powodzenia.
Nowy(a) na forum

byłem w tej firmie z podaniem, i w kadrach oraz kierownik powiedzieli mi że gdybym miał staż to odrazu by mnie przyjeli(bo kurs na ładowarki posiadam)ale jak stażu niema to i pracy niema:/przykre ale prawdziwe.Mysle Martinez że w twoim przypadku nie powinno byc problemów,ale pójdziesz to sie przekonasz,powodzenia
Początkujący

Początkujący

Początkujący

Picek mam nadzieje że coś dobrego,a coś dobrego dla nas oznacza przyjęcia.Pewnie że to czekanie męczy.Najgorsze że w zasadzie nie ma żadnej gwarancji że cię przyjmą,nawet jak masz najlepsze papiery(kompletne).Wszystko to jest wielką niepewną.Narazie czekamy na ogłoszenia,mam nadzieje że wkrótce się pojawią.
Początkujący

Początkujący

Nowy(a) na forum

Początkujący

Początkujący

Podanko do Maxama już kompletne.Nie jestem tylko pewien co do tego upoważnienia.Niby sws to maszyna przodkowa.Kolega zdał górniczy na kotwiarke i czeka na staż żeby górnika robić.Dałem papiery na przodowe ładowrki i wóz,żeby mi wyrobili upowżnienie.Zobaczymy jak to się zakończy,ale czuje że będe musiał cekać na 3lata pod ziemią.Z drugiej jednak strony strony było by to bezsensowne gdybym nie mógł jeździć wozem nawet pozaprzodkami,a ładowarkami moge.Zobaczymy...
Nowy(a) na forum

Witam wszystkich forumowiczów!
Obserwuje to forum od jakiegoś czasu ok. roku. Oczywiście także składałem papiery do KGHM no i oczywiście z mizernym skutkiem. Ale nie o to chodzi.Najbardziej zwróciła moją uwagę determinacja niektórych osób w staraniach o przyjęcie. NIe jestem jedyny chętny i zdeterminowany. Pomimo, iż stanowimy przecież dla siebie konkurencję znakomicie się czuję w tym "forumowym towarzystwie" Pozdrawiam więc wszystkich i powodzenia życzę. To tak duża firma, że przy "sprzyjającym wietrze" znajdzie się miejsce dla wielu z nas.
P.S.
Mam nadzieję, że spotkamy się - przynajmniej z niektórymi
Obserwuje to forum od jakiegoś czasu ok. roku. Oczywiście także składałem papiery do KGHM no i oczywiście z mizernym skutkiem. Ale nie o to chodzi.Najbardziej zwróciła moją uwagę determinacja niektórych osób w staraniach o przyjęcie. NIe jestem jedyny chętny i zdeterminowany. Pomimo, iż stanowimy przecież dla siebie konkurencję znakomicie się czuję w tym "forumowym towarzystwie" Pozdrawiam więc wszystkich i powodzenia życzę. To tak duża firma, że przy "sprzyjającym wietrze" znajdzie się miejsce dla wielu z nas.
P.S.
Mam nadzieję, że spotkamy się - przynajmniej z niektórymi
redes07
Początkujący

Nowy(a) na forum

Początkujący

Nowy(a) na forum

Informacje
Bing [Bot] » 1 gość