Nowy(a) na forum

witam.ja również próbuje sie dostac do zg.na razie bez efektów.Słyszałem że na zg lubin kończą sie złoża i że ruda tam jest coraz gorszej jakosci i że długo już tam nie pofedrują i że będą z tamtąd przenosić pracowników na głogów głęboki jak powstanie.i dlatego nie ma przyjęć do kghm.czy to jest prawda? nie wiem...może ktoś coś wie na ten temat i sie wypowie...
Początkujący

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Początkujący

Nowy(a) na forum

Początkujący

Początkujący

Nowy(a) na forum

Początkujący

Nowy(a) na forum

Witam wszystkich na forum.
Do: picek30
3go lutego składałem podanie na ZWR, a co do Rudnej to też składałem takie oświadczenie. Było ze mną jeszcze ok 15 ludzi i każdy składał takie oświadczenie teraz na tej kopalni to normalka.
Do: tutifruti99
potwierdzam słowa kolegi picek30. Gdy byłem w ZG Rudna to wyglądało to w formie "Trzy szbkie i następny" (pytania do mnie: opowiedz budowę i zasadę działania silnika asynchronicznego klatkowego, od czego zależy i jak można zmieniac prędkośc obrotową w takim silniku, w skrócie opowiedziec o transformatorach i tutaj miła Pani z Kadr kazała kończyc ). Dzisiaj po rozmowie jak i w jej trakcie byłem mocno zdziwiony ponieważ nie padło żadne pytanie dotyczące zawodu. Miła rozmowa kilka żartów i...... śliczna asystentka Pana od rekrutacji
Do: picek30
3go lutego składałem podanie na ZWR, a co do Rudnej to też składałem takie oświadczenie. Było ze mną jeszcze ok 15 ludzi i każdy składał takie oświadczenie teraz na tej kopalni to normalka.
Do: tutifruti99
potwierdzam słowa kolegi picek30. Gdy byłem w ZG Rudna to wyglądało to w formie "Trzy szbkie i następny" (pytania do mnie: opowiedz budowę i zasadę działania silnika asynchronicznego klatkowego, od czego zależy i jak można zmieniac prędkośc obrotową w takim silniku, w skrócie opowiedziec o transformatorach i tutaj miła Pani z Kadr kazała kończyc ). Dzisiaj po rozmowie jak i w jej trakcie byłem mocno zdziwiony ponieważ nie padło żadne pytanie dotyczące zawodu. Miła rozmowa kilka żartów i...... śliczna asystentka Pana od rekrutacji
Nowy(a) na forum

Początkujący

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 2 gości