Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kamil_28 »

witam.ja również próbuje sie dostac do zg.na razie bez efektów.Słyszałem że na zg lubin kończą sie złoża i że ruda tam jest coraz gorszej jakosci i że długo już tam nie pofedrują i że będą z tamtąd przenosić pracowników na głogów głęboki jak powstanie.i dlatego nie ma przyjęć do kghm.czy to jest prawda? nie wiem...może ktoś coś wie na ten temat i sie wypowie...
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Martinez »

Kamil nie wiem dokładnie jak to jest z Lubuinem ale mój kolega z kursu na wozy odstawcze dostał się oastatnio właśnie tam.Zanim Głogów Głęboki otworzą to jeszcze sporo czasu minie.Dopiero ustalili że będzie w Kwielicach-gmina Grębocice,ale robót jeszcze nie zaczeli.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kamil_28 »

a tak wogóle to były jakieś większe przyjęcia w tym roku na któryś z szybów zg.bo ja słyszałem że mogą być tak w styczniu,po odejściu emerytów.ale na stronie kghmu nic nie ma w zakładce praca a to już koniec lutego.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mxxx40 »

Ja słyszałem cos o wiekszej liczbie przyjeć na ZG Rudna w syczniu,natomiast osobiscie tego nie odczułem.Ogłoszenia na stronie kghm były ,oraz uzytkownik forum picek30 został zaproszony na rozmowe kwalifikacyjną,ale z tego co wiem to nadal czeka:/
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: picek30 »

Czytałem w robotniczej że mają przyjąć 90 osób ale jak na razie cisza czekam na dal mój kumpel tez był na rozmowie tydzień po mnie i też czeka.Teraz mam szkolenie BHP na sierpolu a 20.03 pierwszy zjazd w studium na ZG Polkowice zach.Praktyka.
Picek30

Nikt nie mówił że będzie łatwo
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Adam16-88 »

Witam wszystkich na forum. Ja byłem 05.02.2010 na rozmowie w ZG RUDNA na stanowisko elektromonter ..... nadal czekam. Jutro zaś jadę na rozmowę na ZWR Polkowice. Nic nadzwyczajnego nie odkryję stwierdzeniem, że do KGHM bardzo ciężko się dostac
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Kiedy składałeś podanie na ZWR bo ja nie zdążyłem nie chciał mi już przyjąć!!!
Picek30

Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

A i jak byleś na rudne wypełniałeś oświadczenie gdzie pracujesz i jaki okres wypowiedzenia masz.
Picek30

Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: tutifruti99 »

wiecie moze jakie pytania zadaja na rozmowie kwalifikacyjnej bo wlasnie na piatek zostalem zaproszony na zg rudna. Kto byl na rozmowach kwal. niech pisze..:)
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

To zależy humoru tego kto cię przesłuchuję.Pyta się co robisz aktualnie żebyś powiedział coś o sobie patrzy na oceny na świadectwach nic konkretnego nie masz co się obawiać luźna miła rozmowa i tyle.
Picek30

Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Witam wszystkich na forum.
Do: picek30
3go lutego składałem podanie na ZWR, a co do Rudnej to też składałem takie oświadczenie. Było ze mną jeszcze ok 15 ludzi i każdy składał takie oświadczenie teraz na tej kopalni to normalka.
Do: tutifruti99
potwierdzam słowa kolegi picek30. Gdy byłem w ZG Rudna to wyglądało to w formie "Trzy szbkie i następny" (pytania do mnie: opowiedz budowę i zasadę działania silnika asynchronicznego klatkowego, od czego zależy i jak można zmieniac prędkośc obrotową w takim silniku, w skrócie opowiedziec o transformatorach i tutaj miła Pani z Kadr kazała kończyc ). Dzisiaj po rozmowie jak i w jej trakcie byłem mocno zdziwiony ponieważ nie padło żadne pytanie dotyczące zawodu. Miła rozmowa kilka żartów i...... śliczna asystentka Pana od rekrutacji
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mxxx40 »

tutifruti99 jakie masz wykształcenie??staż itd??oraz na jakie stanowisko składałeś podanie??
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Witam i co odezwali się do kogoś z o był na ZG Rudna co był na rozmowach w tym roku?
Picek30

Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: tutifruti99 »

technik mechanik, kurs spawacza elektryczna pachwiny czolowe, gazowka, kurs na wo, 3 lata serwis dolowy ruda.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

I jak poszła rozmowa kolego tutifruti99?
5go lutego razem ze mną w ZG RUDNA był mój kolega szkolny na rozmowie i do niego Kadry się zgłosiły i zaproponowały pracę pod ziemią
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM